Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie pisałam bo spędzałam miłe chwile z moim Przemusiem, mam nadzieje że owocne
chodż mam nadzieje że b
ędzie nas ubywać ;-)

dobrze ze ten tydzień taki krótki 

Zapominajko bardzo sie ciesze ze wszystko z bobaskiem dobrze
życzę jak najmniej dolegliwości ciążowych
Tikanis trzymam kciuki zeby to odbijanie bylo objawem
tez tak kiedys mialam ale niestety to nie byla jednak ciąża
no i kubicuje wszystkim czynnie starającym sie 

zyczę udanego tygodnia i pozdrawiam!kingus dzieki za odpowiedz, oczywiscie tez uwazam ze najbardziej prawdopodbne jest to ze przytylam po odtsawieniu anty.. a takie objawy ma co druga kobieta wiec nic szczegolnego...
staram sie nie szalec i nie myslec.. a noz sie uda... zobaczymy..![]()

Cześć Kochane. Dawno nie pisałam, ale roboty dużo, praca, korepetycje i mała, która coraz bardziej absorbuje. Witam serdecznie nowe koleżanki - staraczki, życze, abyście jak najszybciej zobaczyły na teście upragnione kreseczki. Gratuluje również nowym zafasolkowanym - zapominajko, super, nie wiem, które Panie jeszcze będa mamami, ale gratuluję wszystkim, które pominęłam, Kluliczku, Tobie też gratuluję i łapię Fluidki - mam nadzieję, że się przydadzą.
Potem do Was jeszcze zajrzę, bo zaraz mamy maszę Św. bo moja Kruszynka miała niedawno roczek, wczoraj była impreza, naprawdę było super, potem najwyżej wkleję jakieś foto no i na 17 na mszę idziemy. Przez przygotowania tak wyszło, że mało wpadałam do was, ale teraz nadrobię. Papa

pysia25-śliczne ta twoja córa moja imienniczka:-)
dziewczyny z całego serca życze wam powodzenia :-) ja z moim misiem od jutra czeste przytulania dni płodne sie zaczynają.
bardzo prosze mnie dopisać do listy starjacych się z góry dziekuję
Trzymam mocno kciuki by w tym cyklu Wam się udało
:-)Cześć Dziewczynki :-)
Witam was cieplusio po weekendzieNie pisałam bo spędzałam miłe chwile z moim Przemusiem, mam nadzieje że owocne
![]()
Witam wszystkie nowe staraczki !!!
Cieszę się że jest nasz coraz więcejchodż mam nadzieje że b
ędzie nas ubywać ;-)
Miłego dnia , bo na dworze jest przepieknie
P.S. Dziękuje za dopisanie do listy sataraczek 2009 !! Buziole![]()

Trzymam kciukasy!!
Witajcie dziewczyny.
Moja fasolka jest śliczna:-) ma ok 10 mm i pięknie rośnie.
Mam nadzieję, że miałyście udany weekend.
Pozdrawiam

Chciałam jeszcze Cię zapytac czy masz jakieś objawy typu: wymioty, zawroty głowy, a może nieodpartą chęc coś jeśc??
,ale narazie już dobrze.Niestety @ przyszła do mnie w 46 dniu fakt że była bardzo skromna powiem nawet że różowa ale trwała 5 dni tyle co zawsze.Brodawki mnie bolą ale chyba za dużo myślę o ciąży i pewnie dlatego.Mężuś wczoraj już wyjechał na 3m-ce i staranka odłożone.Dobrze, że się odezwałaś bo martwiłyśmy się o Ciebie. Ja też jestem już po @ a nadal bolą mnie boki piersi. Ale staram się od nowa.Cześć dziewczyny dawno mnie niebyło jakiś wirus na kompie,ale narazie już dobrze.Niestety @ przyszła do mnie w 46 dniu fakt że była bardzo skromna powiem nawet że różowa ale trwała 5 dni tyle co zawsze.
bo dni akurat beda TE WLASCIWE! DNI!! 

.

.
. Ale jak Was czesciej wezmie na przytulanki, to tez sie nic nie stanie, a jak fajnie bedzie ;-). I rzeczywiscie, dla mezulka zen-szenik, witaminki i inne takie. Zdrowe jedzonko, zadnych fast-food i ciasnych jeansow. A nuz sie uda naturalnie!!!!

.