Hej dziewczyny w piątek byłam u gina
. Maleństwo pokazało sie na usg ma 2 mm i przyjdzie na świat 5 lutego 2009r
. Więc uwaga zarażam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
to wszystko dla was. Miłego tygodnia.
. Maleństwo pokazało sie na usg ma 2 mm i przyjdzie na świat 5 lutego 2009r
. Więc uwaga zarażam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~to wszystko dla was. Miłego tygodnia.
W glowie mi sie kreci i jakos tak slabo mi ale jeszcze nie wymiotuje wiec sie bardzo ciesze z tego powodu 

ja brałam pózniej prenatal complex pomaga na wymioty,mi chyba pomogl..a potem prenatal classic ma wieksze dawki wytamin na ostatni trymest ciąży i karmienie, ale przyznam sie ze brałam jak sobie przypomnialam,nie codziennie,zresztą jak są dobre wyniki morfologii to nie trzeba się tym ładowac codziennie