Moni$ka
Zaciekawiona BB
dominika88 Tak bardzo bym chciala, zebys miala racje.. :-) Od jakiegos czasu miewam nudnosci (chociaz nie wymiotuje), uczucie dusznosci a kiedy sie rozbiore to uczucie zimna
wydaje mi sie, ze szybciej sie mecze i pojawily sie ''humorki'' ale przed okresem tez mialam, mam zgage ale kiedys mialam problem z zoladkiem wiec nie wykluczone, ze to moze byc od tego. Dlatego prawie na kazdy objaw ma jakies wytlumaczenie. Mam rozne zachciewajki no i najwaznjeszy objaw to brak okresu no i te testy. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie
wydaje mi sie, ze szybciej sie mecze i pojawily sie ''humorki'' ale przed okresem tez mialam, mam zgage ale kiedys mialam problem z zoladkiem wiec nie wykluczone, ze to moze byc od tego. Dlatego prawie na kazdy objaw ma jakies wytlumaczenie. Mam rozne zachciewajki no i najwaznjeszy objaw to brak okresu no i te testy. Mam nadzieje, ze bedzie wszystko dobrze. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie
Np. Jutro pokazuję zaświadczenie, a oni mi we wtorek wlepiają wypowiedzenie?

nic nie pamietam!
ona nic ci nie powiedziala na temat tego pecherzyka 25mm ? nie nazwala go np torbielka tak jak u Kingus