Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

czy dalej próbujesz testy owu?
, jestem bardzo senna i nic mi sie nie chce
dni plodne chyba już za mną bo widzę zmiany w śluzie, teraz lada dzień ja zaczne sie doszukiwać
wybaczycie prawda?..
Wybaczymy, wysłuchamy, po główce pogłaszczemy:-)u mnie dzisiaj dziewczyny kiepściutko, pogoda mnie masakruje, jestem bardzo senna i nic mi sie nie chce
dni plodne chyba już za mną bo widzę zmiany w śluzie, teraz lada dzień ja zaczne sie doszukiwać
wybaczycie prawda?..
![]()
Głowa do góry! Dopoki @ nie przyjdzie trzeba miec nadzieję! :-) Trzymam kciuki!Dziewczyny, a u mnie pewnie dalej kicha - nic z tego nie będzie.
dzis 30dc; malpiszony nie widac no i dobrze; podbrzursze pobolewa jak na malpiszone oby to nie ona
piersi nadal mam nabrzmiale i obolale sutki takze licze na cud
dodam ze ciagle mam biala gesta wydzieline grudkowata bol glowy czasami i apetyt
))

. Tak bym chciała zobaczyć znów 2 krechy.Dziękuję za powitanie!
U mnie zostało 4 dni do testu ale poczekam pewnie min. 7 dni. Uczucia mam mieszane (jestem po wakacjach w Chorwacji) i boję się, że inny klimat może namieszać mi troszkę. Chociaż @ miałam tam i była idealnie w terminie. Tak bym chciała zobaczyć znów 2 krechy.
Trzymam mocno kciuki za inne starajace się :-)