Madzio1980
Czerwcowa Mama '09
Cześć Dziewczyny,
no nie dałam rady no, nie wytrzymałam....
zrobiłam test...
dziś jest 27 dzień cyklu, w zeszłym misiącu miałam cykl 27 dniowy... wcześniej też się taki zdarzył...
no i jest!!! jest druga kreseczka, mniej wyraźna...
michał też ją widzi...
nie mogłam Wam nie powiedzieć, choć boję się, że będziecie się śmiać, że nie wytrzymałam
ranyśka mówię Wam, żołądek mnie boli, scisnął się do wielkości wisienki chyba...
czekam na poniedziałek, w poniedziałek testuję raz jeszcze i lecę do ginka bo nie wiem co z tym duphastonem dalej. trzymajcie kciuki
![]()
Och jaka cudowna wiadomość

!!! Ogromniaste Gratulacje!!! Skoro jest druga kreseczka nawet jaśniuteńka to nie ma Skarbie wątpliwości
I nie będziemy się śmiać z Ciebie bo same przechodzimy przez takie dylematy tylko będziemy się śmiać z tej radosnej nowiny jaką nam przyniosłaś z rana
. Ściskam mocno
.
.wiem juz duzo na ten temat tzn.jak zajsc w ciaze?,ale wychodzi na to,ze tylko w teorii jestem dobra.mam regularne cykle,wiem kiedy owulacja,ale mimo tego nic nie wychodzi,chyba(jak to mowia)za bardzo chcemy.nie potrafie o tym nie myslec,po prostu nie dam rady.co miesiac placze w poduszke.dzisiaj kupilam sobie wiesiolek,a mezowi centrum.myslicie,ze to dobry pomysl?napiszcie mi o waszych odczuciach i staraniach.czekam na wiadomosci od staraczek,a tym bardziej od staraczek,ktorym juz sie udalo.dziekuje,jestescie moja jedyna opoka!!!!

biegam jak kot z pecherzem ciagle mam cos do robty ... studia to juz wogole odlogiem leza .... do 15.10 mialam oddac indeks a tu dooopa bo nie mam jeszcze absolutorium i nie mam pojecia co teraz ze mna bedzie :-( w pracy mam tyle roboty ze do domu musze brac i na projekty na studia i prace inz nie mam juz czasu ani sily! :-
od rau lepiej na serduszku ;-)