• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starające się 2008

reklama
zapomniałam sie jeszcze zapytać kiedy lekarz może stwierdzić ciąże przez badanie? bo ja byłam tydzień temu i się tylko głupio uśmiechał i kazał zrobić test pod koniec tyg?

zapomniałam sie jeszcze zapytać kiedy lekarz może stwierdzić ciąże przez badanie? bo ja byłam tydzień temu i się tylko głupio uśmiechał i kazał zrobić test pod koniec tyg?

hehe kochana... ale ty jestes nakrecona na fasolke :-) lekarze na usg wysyłaja dopiero w szóstym tyg a samo badanie to nie wiem kiedy... betka chyba najbredzej cos ci powie.. ale lepiej poczekac do dnia @ i jak nie przylezie to zrobic tescik :tak:

hehe kochana... ale ty jestes nakrecona na fasolke :-) lekarze na usg wysyłaja dopiero w szóstym tyg a samo badanie to nie wiem kiedy... betka chyba najbredzej cos ci powie.. ale lepiej poczekac do dnia @ i jak nie przylezie to zrobic tescik :tak:
jak juz pisałam wcześniej to robiłam 2 testy i 2 negatywne? a spóźnia się 9 dni . w środe robie dopiero krew. Bo jutro zamkniete???

Witam dziewczynki !!!!

Gratuluję zafasolkowanym !!!!!!

Lilu no może i ja też jestem ślepa ....już sama nie wiem....no ale ja też widzę cień tej drugiej kreseczki u Ciebie :-D:-D i aż się sama ucieszyłam :-D czuję że będzie u Ciebie dzidziuś :tak::tak::tak:

Pozdrawiam :tak:

reklama
Veritaserum- wspolczuje problemow z pecherzem, wiem co to znaczy bo choruje na pecherz od dziecka i dodatkowo na nerki :szok: ja zawsze bralam furaginum, magnez, no-spe i jakas smierdzaca paste w kolorze za przeproszeniem " kupy " musialam ja lykac z przegotowana woda, mialam tez oklady na dolnej czesci brzucha z zurawiny, ale od jakiegos czasu jak narazie mam spokuj ( odpukac ) pomogl mi pobyt w senatorium :tak:

:-( przykro mi, wiem jakie to potrafi byc uciazliwe....ale....przynajmniej tobie udalo sie to cholerstwo zwalczyc :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry