Martyna222 - ja niestety nie wiem...nie byłam w takiej sytuacji nigdy, ale jeśli ostatnio nie zmieniałas klimatu, nie miałas jakiegoś szczególnego stresu itp. a dotychczas mialas zawsze regularne cykle, to wyjscia są dwa - 1.albo będziesz mamą (test zwykle juz powinien pokazac, ale roznie to bywa - moze u ciebie poprostu jest mniej hormonku i pokaże się w moczu pozniej... - na środowej betce powinno to wyjsc od razu)...2. albo cos Ci sie poprzesatwialo w organizmie...
Wiec kochanie musisz na spokojnie przeczekac jutrzejszy dzien i w srode biegnij na betke z krwi...a potem do lekarza - niezaleznie od wyniku bety - bo z fasolka trzeba sie pokazac, a jesli @ nadal sie nie pojawi i beta pokaze brak fasolki-to tymbardziej idź do ginka zeby zbadal co sie dzieje ze nie ma @.
Trzymam kciuki zeby to byla opcja 1 -czyli fasoka:-)
A od dawna starasz sie o bobasa?
Gemini no jak ty sie w Londynie uchowalas ze nie wiesz o Docklandach ??? zartuje....
A o okolicach Canary Wharf (jubilee line - srebrna linia metra ) slyszalas? To tu jestem;-) choc nie wiem jak dlugo jeszcze... bo własnie szukamy nowego mieszkanka...
Ok napisze Ci pozniej na prywatnego moje namiary - i jakos sie umowimy:-)
Veritaserum - no nie zartuj, ja ci podaje najprostszy sposob na zurawinke! Tak jak gotujesz wode -to tylko wrzucasz ją i cukier i trzmasz na ogniu az zmięknie...Zrobi sie taki pycha gesty kleik -jak konfitura.
A jestes pewna ze nie ma jej tam w sklepach? W Londynie jest baaardzo popularna - szczegolnie przed swiętami, bo jest idealna do pieczonego indyka...- jako - cranberries. Popatrz dokladnie w marketach spozywczych-jestem pewna ze ją kupisz, jak nie swiezą to przynajmniej na stoiskach z orzechami, rodzynkami itp-taką suszoną. do przegryzania jako snack....
Lilu tez bym tak na Twoim miejscu zrobiła-tzn. odczekała do rana i zatestowała! trzymam mocno kciuki!!!!!
Czyli -jutro test robi Lilu, Aga, Emma...czy ktos jeszcze?
A ja wlasnie zrobilam kolejny owulacyjny i znowu -2 kreski, ale jedna bledsza od drugiej, czyli zgodnie z opisem -negatywny...a to moj 16dc....Czy ktos kto sie zna na tym moglby mi jakos zinterpretowac moja temperature i wyniki testow ow.?