martyna222
udało się ! :)
Pixela i tobie te testy pomogły widzę? długo je stosowałaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
kropeczka- a Ty zawsze tak sie meczysz przy owulacji? Wspolczuje, to pewnie ochota na przytulansko tez przez to mniejsza. :-(Ja odczuwam wtedy takie leciutkie szczypanie w jajniku.
katastrofa- odezwij sie jak tylko bedziesz mogla, ja rowniez trzymam za Ciebie kciuki.
@ poki co nie ma.;-)
Obliczylam, ze z reguly najczesciej mam w 28 dc.Chociaz w tym roku zdazylo sie i dwa razy w 30. Wiem, wiem- nie nakrecac sie.Staram sie.
W tm mam koleżankę z kilkutygodniowym szkrabem, ale rzadko sie widujemy. A co do Wawy, to wiem, ze blisko, ale nie da rady... T mnie nie pusci
Cosik dziwnie mi sie "rusza' w brzuszku... czyzby już Maluch buszował odczuwalnie:-)?
w.kropeczka z tempka podczas owulacji jest tak:
tempkę należy mierzyć codziennie rano o tej samej porze (jeszcze lezac w lozeczku) . Podczas pierwszych 3-4 dni owulacji temperaturka Ci nie skacze,
dopiero tak ok 4 dnia jest skok tempki o kilka kresek (bardzo ladnie jest to widoczne, jezeli prowadzisz sobie kalendarzyk z tempka). W dniu skoku tempki masz max dni płodnych :-) a jezeli od tego dnia odejmiesz 4 dni to wyjdzie Ci początek owulki.... Mam nadzieje ze w miare jasno to opisałamNie jestem najlepsza z tlumaczenia hihi
Kropeczko jak obejrzałam twój suwaczek to widzę ze masz 29 dniowe cykle jak ja, mi wyszła owulacja 15 więc wydaje mi się że 16 dzień u ciebie to już jest napewno!!!

w.kropeczka a to dla ciebie
1.testy owu
2.a to rezultat w 10t4dc.......sorki za jakość zdjeć ale Wika mi pogniotla i ciezko było zrobic fotkę...ktosik 4cm22mm
 :-)

:-);-)
:-);-)

A wogole to mam dokladnie takie same paseczki jak wtoje, wygladaja tak samo...mam na mysli marke czy producenta...
 A wogole to mam dokladnie takie same paseczki jak wtoje, wygladaja tak samo...mam na mysli marke czy producenta... ...w aptece 5szt 24zł....ale wychodzą ciut lepsze kreski..ale niewiele lepsze...
...w aptece 5szt 24zł....ale wychodzą ciut lepsze kreski..ale niewiele lepsze...przykro mi z powodu pierwszej ciąży, wiem że zawsze będziesz miała tą fasolkę w serduszku... a teraz musisz się cieszyć bo masz szczęście w brzuszku!albo od testów albo od poziomu pliku lh w moczu, może u mnie jest niski...i testy nigdy nie wyjda wyraźniejsze, kreski kreskami ale ważny jest efekt...
a ze szzcesciem róznie bywa, pierwsza ciaze poroniłam :-(
przykro mi z powodu pierwszej ciąży, wiem że zawsze będziesz miała tą fasolkę w serduszku... a teraz musisz się cieszyć bo masz szczęście w brzuszku!albo od testów albo od poziomu pliku lh w moczu, może u mnie jest niski...i testy nigdy nie wyjda wyraźniejsze, kreski kreskami ale ważny jest efekt...
a ze szzcesciem róznie bywa, pierwsza ciaze poroniłam :-(
ja kupowałam na allegro, taniocha 9,90 zł za 10 szt...w aptece 5szt 24zł....ale wychodzą ciut lepsze kreski..ale niewiele lepsze...
widzisz w.kropeczka...chyba tak źle z toba nie jest...i jajo masz :-) dzialaj działaj...u mnie na testach napisane, ze jajo jest 24-48h po II kreskach...a ból na owu miałam w dniu kiedy mi wyszły te niby II ale owu napewno miałam później....bo tego dnia sie nie staralismy....
 ;-)
;-) ...no tak ... Boze Narodzenie za pasem , a my tu tylko o jajkach jak przed Wielkanocą
...no tak ... Boze Narodzenie za pasem , a my tu tylko o jajkach jak przed Wielkanocą