reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:

tego Ci życzę z całego serca!
spotkamy się tam na pewno. Ja już czuję że sie nie udało. Objawy mam jak na @.... w sumie staranko było 1-2 dni przed owu więc pewnie tym razem za wczesnie....

jak ja chciałabym zobaczyc te II kreski już.... pewnie nie tylko ja:) i pewnie doskonale wiecie co czuję.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki
wlasnie dzis rano przyszla wredna @ i juz bez zadnych szans na swiateczny prezencik ... trzymam kciuki za testujace.pozdrawiam
domi mam naddzieję , że wredna @ szybko sobie pójdzie i bedziesz mogła znów starać się o maleństwo, ja tez juz czasami traciłam nadzieję, ale jak odpuściłam top sie udało. Główka do góry :-)

Oj jaki paskudnie bolący dzień. U mnie do @ jeszcze 10 dni a mnie plecy, piersi, brzuch bolą i rano miałam jakiś przekrwiony delikatnie śluz. Oj @ mnie wykończy.
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić:confused:
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie:confused::baffled::confused:
niunia ja też miałam wszystkie objawy jak na @ latałam do ubikacji sprwdzała, bo byłam pewna na 100% że wredota znów przyszła i tobie też zyczę takiej pomyłki
hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
Martynko Poprawimy się, obiecuję

hej dziewczyny długo mnie nie było a tu piękne wieści! gratuluję wszyskim dziewczynom!!!
u mnie @ nie ma i nie wiem kiedy będzie...testów na razie nie robię poczekam jeszcze narazie 4 spóźnienia... i źle się czuję..temp jeszcze nie spadła, ale nie spodziewam się cudów...pozdrawiam wszystkie!
martynko coś mi tu pachnie fasolką i to świąteczną fasolką. Trzymam kciuki za maleńki prezencik

Gratuluję Wszystkim Zafasolkowanym...
Mam nadzieję, że ja też niedługo tak będę mogła o sobie mówić:confused:
Aga dziekuje za gartulację, wiesz moze to jakaś epidemia fasolkowa więc proszę mi tu sie pozytywnie pozarażać

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek

Oto świezutka dostawa fluidków grudniowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dla wszystkich kochanych dziewczynek
ha jestem pierwsza!!!! no fluidki wskakiwac do słoiczka! :-D:-D:-D:-D

Dziewczyny głowa do góry-walczymy w 2009 dalej :-)

będziemy walczyc, będziemy ale ja wolałabym w 2008 sie załapać. MImo tego ze za bardzo nie wierzę to po cichu licze na mały wigilijny cud....

ha jestem pierwsza!!!! no fluidki wskakiwac do słoiczka! :-D:-D:-D:-D

ja łąpię jako druga:)

wiecie co często ogląam zdjęcia małych dzieci i tak sobie wyobrażam jak będzie moje wyglądalo, jakie bedzie miało włoski, oczka itd...odbija mi :) mam nadzieję że nie tylko ja tak robię;-) i xle tak ze mną nie jest:zawstydzona/y:

zabieram sie w końcu do pracy... bo mnie wywalą kiedyś:):dry:

Ostatnia edycja:
zatestowałam dzisiaj, ale samotna jedna kreseczka, więc wątek 2009 jest planem na następny rok, oby na jak najkrócej ...... :tak:

Tak mi przykro Jarzębinko, ale Nowy Roczek z pewności przyniesie Tobie duzo szczęścia i to najwieksze i najbardziej wyczekiwane

tego Ci życzę z całego serca!
spotkamy się tam na pewno. Ja już czuję że sie nie udało. Objawy mam jak na @.... w sumie staranko było 1-2 dni przed owu więc pewnie tym razem za wczesnie....

jak ja chciałabym zobaczyc te II kreski już.... pewnie nie tylko ja:) i pewnie doskonale wiecie co czuję.

Kasieńko wiem co czujesz , dużo emocji - nadzieja, niepewność...... Ale ja też tak miałam i wcale fasolkowo sie nie czułam wręcz przeciwnie -czułam sie miesiączkowo:baffled: a tu proszę taka niespodziwanka.
Główka do góry kochana, bo moze maleństwo jest tuż tuż.

Kasieńko wiem co czujesz , dużo emocji - nadzieja, niepewność...... Ale ja też tak miałam i wcale fasolkowo sie nie czułam wręcz przeciwnie -czułam sie miesiączkowo:baffled: a tu proszę taka niespodziwanka.
Główka do góry kochana, bo moze maleństwo jest tuż tuż.

Pysiu jesteś niezastąpioną pocieszaczką:)
Nadzieję mam...chciałabym taką niespodziankę i to jeszcze w Wigilję...
poczekam cierpliwie innego wyjścia nie ma...
Oj kochana a jak u Ciebie? Pracujesz? nie przemęczaj się czasami przed świętami!

Tak sobie pomyślałam że od czasu kiedy się zalogowałam tyle fasolek przybyło:) Pamietam jak się rejestrowałam to IMAGINATION opisywała swoje objawy, czekała na termin @, nie dowierzała...a juz ma taki fajny okrągły brzuszek!

Niedługo Ty Pysiu się zaokrąglisz;)
Mam nadzieję ze za jakiś czas bdziemy wymienialy się doświadczeniami co do pielęgnacji niemowląt, kupek, spacerków, ciuszków, wózeczków:) i..czekaly na druga może trzecią a może nawet czwartą fasolkę;)

Ostatnia edycja:
na tej stronie masz suwaczek:
Lilypie : Trying To Conceive : 21 - 37 day cycle
(cykl - trying to conceive, przejdz 3 stepy, wypełnij odpowiednie dane a później skopiuj link (drugi - PseudoHTML, UBBCode™ or BBCode - do sygnatury w profilu

i nie przejmuj się moje posty tez czasami pozostają bez odpowiedzi, czasem nie sposób wszystkiego przeczytać:)

ja dziś mam bóle brzucha na dole ale nie chce sie nakręcać...

Kochana dziękuję !

Tylko dzięki twojemu tłumaczeniu mój mózg poradził sobie z suwaczkiem cyklowym :-)

reklama
Do góry