reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

reklama
witam!

raz jeszcze gratuluję dziewczynom które zaszły w ciąże!!!:-)

My z mężem od 18-21 będziemy namiętnie sie przytulać i starać o siostrzyczkę dla Filipka! :tak:;-)
21go mój syn kończy 2latka, może teń dzień okaże sie magiczny...:-p
Mam nadzieje że tym razem nam sie uda...

Trzymam mocno kciuki za całą resztę dziewczyn!:tak:

romka,domi251 głowa do góry! uda sie w końcu :) nie traccie wiary;-)

Oj jaki paskudnie bolący dzień. U mnie do @ jeszcze 10 dni a mnie plecy, piersi, brzuch bolą i rano miałam jakiś przekrwiony delikatnie śluz. Oj @ mnie wykończy.
Mam wzmożone objawy napięcia przedmiesiączkowego, które strasznie uprzykrzają życie, słyszałam, że temu też można zaradzić:confused:
Ciekawe jakie badania zaleci mi doktor po nowym roku i ile kasy popłynie:confused::baffled::confused:

tikanis - mąż posprzątał całe mieszkanko starannie coby kochana z brzuszkiem nie męczyła się w przedświątecznych porządkach:confused:

Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda:crazy: A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku:dry:

Hej Kinguś. życze szybkiego powrotu do zobrej kondycji.
Widze po suwaczku że zaczęłaś już staranka. Z całego serca zyczę Ci dzidziusia.
Dużo przeszłaś więc wierzę że tym razem los Ci to wynagrodzi!!! i szybko ujrzysz II
Dziękuje Ci bardzo ale chyba w tym cyklu nic z tego nie będzie bo niby mam @ ale jest jakaś dziwna tylko brązowy śluz.

Czytalam kochana ze najlepiej brac te tabletki na noc zeby przespac skutki uboczne bo sa duze i najlepiej zaczasc brac od najmniejszej dawki zeby przyzwyczaic powoli organizm do nich, mam nadzieje ze twoj sie szybko przyzwyczai i bedziesz sie dobrze czuc :tak::happy:
U mnie nawet dobrze, lapie mnie ostatnio jakis dolek psychiczny i chyba musze przestac zagladac na BB przez jakis czas :-(
Dzięki za radę i tak chyba zrobię:tak::tak:
Proszę nie martw się. Szkoda, że pracujemy w różnych godzinach i się mijamy.:-( Buziaczki.

Kingus, Katerinka ja tez sie nadal staram :tak:. Kiedy testujecie i kto jeszcze bedzie testowal?
Ja pewnie będę testować w styczniu ale którego to jeszcze ciężko powiedzieć nawet nie wiem czy będę miała owulację.

uwazam ze wrazliwosc jest piekna bo widzisz wiecej niz taki zwyczajnyc zlowiek ktory jest w normlany sposob wrazliwy,, my chyba jestesmy az nadto.. bo ja napewno...:tak:
Ja też należę do tych wrażliwych (płaczę jak leci Polski hymn np na olimpiadzie) ale jak trzeba to potrafię też być złośliwa :zawstydzona/y:

A ja mam nadzieje że może w styczniu zobacze II kreseczki... :)
No pewnie, że trzeba wierzyć:tak::tak::tak::tak:

wyłapałam troszke fluidków, może zdziałają jeszcze cuda w tym cyklu ...... :tak::-D:tak:
Muszą, mam nadzieje że tylko wszystkich nie złapałaś ;-);-);-)

Dzis drugi dzien na clo,mam podwojona dawke w tym miesiacu.Kurde niewiem co o tym myslec.Chyba dokoncze branie clo jeszcze te trzy dni,a w styczniu polece do gina :confused:
Mi na podwójnej dawce udało się zajść w ciążę. Trzymam kciuki;-)

Witajcie dziewczynki ja narazie tylko na chwilkę, byłam rano na betce, ale wynik odbiorę dopiero jutro:baffled:
Właśnie dzwoniłam do gina, a on mi mów, że na potwierdzenie ciązy to dopiero po świętach.......................:no: ok. 27. 12 i nie kazał mi brać wyników betki ze sobą . Normalnie jak to możliwe, chyba zadzwonię do innego:wściekła/y:
Proszę poradźcie mi coś :nerd:
Betke możesz sobie zrobić ale na usg to rzeczywiście każą przyjść później, ja poszłam 2 tygodnie po terminie @.

Ja w piatek ide do gina popatrzec jak mojemu malenstwu serduszko bije :tak:.
Lekarz mówił, że to duża ciąża i nie wyklucza mnogiej heh :confused:, wszystko okaze sie w ten piatek :tak:
O to czekamy na informacje :-D

to najwyżej sama do siebie będe pisać;)
Ja jestem i nadrabiam zaległości.

tez bede musiala zagladnac na staraczki 2009:-(
Nie będziesz sama ja też będę ;-)

Wiecie co dziewczyny - M krytykuje mój pomysł z niedużą choinką w donicy na święta. On woli sztucznego wielkoluda:crazy: A ja tak bardzo chciałam żywe drzewko a nie za bardzo przepadam za drzewkiem które biednieje i "zdycha" by znaleźć się w piecu lub na śmietniku:dry:
My z M postanowiliśmy kupić właśnie małą w doniczce a później się teściowej na działkę odda.

hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!

hmm, a ja piszę i piszę i nikt oprócz Kropeczki mnie nie zauważa... tak jakby mnie nie było na tym forum.. a ja tez sie staram o maleństwo... tez przeżywam sama i z Wami.. no cóż....:-( przykro mi... pozdrawiam!
Witaj.
Jak możesz to wstaw sobie suwaczek odliczający dni cyklu będzie nam łatwiej odnaleźć się w Twojej sytuacji.
Czasem trzeba zadać pytanie parę razy żeby otrzymać odpowiedź ;-) Nie bierz tego do siebie. Pozdrawiam :tak:

reklama
Do góry