hej Dziewczynki!!!czy ktos mnie jesczCze pamieta
... Byłam tu ostatnio jak sie okazało ze Beta-hcg 1 
Otóz pozniej poszłam do mojego gina bo dalej @ ni widu ni słychu a to juz prawie 2 tyg jak sie małpa spozniała
Okazało sie ze wszystkie badania wymazy itp mam lux oprócz PROLAKTYNY
ale na szczescie tylko troszke przekroczone wartosci) wiec mój kochany gin zapisał mi co nieco na unormowanie prolektyny,powiedzial ze nie hormony (dostałam cosik ziołowego na prolektyne i wyregulowanie cyklu) bo nie widzi sensu truc mnie hormonami
i mam sie pokazac po nowym roku i powtórzyc prolaktyne...a pozatym tak mna wstrzasnął ze hoho-nawet mój M nie potrafił mi przetłumaczyc ze wiecej luzui i zeby sie odblokowac! Powiedział mi ze mnie zna juz z deka i jest pewien ze moj problem to jest ale na 100% w głowie mojej;-) Sluchajcie wyszłam od niego naładowana na maxa,poszłam do fryzjera na zakupy i...luz 100%
poprawiły sie nasze przytulanki,moj M nie czuje sie juz jak dawca i czekam co bedzie to bedzie,czekam juz prawie 3 lata to jeszcze troszke mnie nie zbawi
Nie mierze temperaturki ani nie robie testów owulacyjnych-mam zabronione przez gina
zdałam sobie sprawe ze jeszcze troche i zwariuje a to chyba nie tedy droga do dzidzi powinna prowadzic...jak juz było tak ze co miesiac miałam objawy ciążowe bo poprostu chciałam je miec,ze potrafiła zatrzymac okres na 2 tyg..to nienormalne sie stało
oczywiscie nie ukrywam ze chciałabym "mały" prezencik pod choinke ale co bedzie to bedzie
KOCHANE ZAFASOLKOWANE!!! GRATULUJE WAM Z CAŁEGO SERCA!!! JEST FASOLECZEK CORAZ WIECEJ WIEC NASZE FORUM JEST MAGICZNE
A WSZYSTKIM OCZEKUJĄCYM ZYCZE WIECEJ LUZU I NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAC!
BUZIAKI

Otóz pozniej poszłam do mojego gina bo dalej @ ni widu ni słychu a to juz prawie 2 tyg jak sie małpa spozniała

poprawiły sie nasze przytulanki,moj M nie czuje sie juz jak dawca i czekam co bedzie to bedzie,czekam juz prawie 3 lata to jeszcze troszke mnie nie zbawi
zdałam sobie sprawe ze jeszcze troche i zwariuje a to chyba nie tedy droga do dzidzi powinna prowadzic...jak juz było tak ze co miesiac miałam objawy ciążowe bo poprostu chciałam je miec,ze potrafiła zatrzymac okres na 2 tyg..to nienormalne sie stało

oczywiscie nie ukrywam ze chciałabym "mały" prezencik pod choinke ale co bedzie to bedzie
KOCHANE ZAFASOLKOWANE!!! GRATULUJE WAM Z CAŁEGO SERCA!!! JEST FASOLECZEK CORAZ WIECEJ WIEC NASZE FORUM JEST MAGICZNE
A WSZYSTKIM OCZEKUJĄCYM ZYCZE WIECEJ LUZU I NIE DAJCIE SIE ZWARIOWAC!
BUZIAKI