reklama

Staramy się o dziecko

• Starter tematu Starter tematu sandranied
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jednak medycyna to medycyna i faktów nie przeskoczysz 😂
to zrób test i będziesz wiedziała
Każdy jest inny ja nie muszę wiedzieć wszystkiego starałam się z partnerem wcześniej o dziecko przy nieregularnych cyklach i nie miałam żadnych objawów oprócz takiego bólu jak na miesiączkę często w pracy chodziłam do łazienki sprawdzić czy jej nie dostałam gdyby nie spóźniał mi się okres to nie wiedziałabym że jestem w ciąży po zrobieniu testu wyszły mi 2 kreski 2 dni później wróciłam do Polski i następnego dnia prywatnie poszłam do lekarza i zrobił mi USG okazało się że to 5 tydzień

Każdy jest inny ja nie muszę wiedzieć wszystkiego starałam się z partnerem wcześniej o dziecko przy nieregularnych cyklach i nie miałam żadnych objawów oprócz takiego bólu jak na miesiączkę często w pracy chodziłam do łazienki sprawdzić czy jej nie dostałam gdyby nie spóźniał mi się okres to nie wiedziałabym że jestem w ciąży po zrobieniu testu wyszły mi 2 kreski 2 dni później wróciłam do Polski i następnego dnia prywatnie poszłam do lekarza i zrobił mi USG okazało się że to 5 tydzień
jeju zrób test i się dowiesz, że to ciąża. W wątku zadałaś pytanie o starania i napisałaś, że miałaś okrea kilka dni temu, teraz okazuje się, że jesteś w jakimś 5 tyg ciąży, fajnie ale chyba warto mieć podstawową wiedzę z biologii bo mieszasz, że szok

kurcze, jakie długie zdanie, ciężko je na jednym wdechu przeczytać :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry