Tak najlepiejA myślałam, że ona znika przed @ całkowicie [emoji23] o ja naiwna.
Mam jeden test, ale chyba poczekam do jutra rana. Z pierwszego moczu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak najlepiejA myślałam, że ona znika przed @ całkowicie [emoji23] o ja naiwna.
Mam jeden test, ale chyba poczekam do jutra rana. Z pierwszego moczu.
U mnie była mocna na pozytywDziewczyny, czy testy owu na kilka dni przed @ mogą pokazywać druga kreskę? Pamietam, że któreś ciężarne testowały czy testy owu w ciąży wychodzą pozytywne. U mnie dokładnie widać druga, różowa kreskę. Wmawiam sobie, że może jednak jeszcze beta niska... [emoji848] ale to LH. Femmometer odczytał jako poziom 14! [emoji24]
Ufff dobrze, że się nic nie stałoDzień dobry dziewczynki melduję się po super zabawienie niedrobie tylu stron moffcie
czy jakieś nowe fasolki się pojawiły
u mnie narazie cisza @ nie ma czekam na rozwój sytuacji jak coś to jutro testuje
wczoraj jak wracałam o mały włos miałabym spotkanie z sarnami
ale hamulce mam dobre w aucie uuuuu tak to nigdy nie hamowałam w życiu i aż sama się sobie dziwię że nie zamknęłam oczu puściłam kierownicy i zaczęłam krzyczeć
![]()
Brązowe, chyba max 4 godziny... myślałam, że to @ się rozkręca.. albo jakieś problemy hormonalne następne, po dwóch dniach test pozytywny... oczywiście cień. Więc pewnie gdybym zrobiła test w ten sam dzień co plamienie to bylaby bielA dlugo trwalo?krew czy brazowe?
Całkiem przyzwoita ta kreskaZobacz załącznik 909802
Proszę bardzo.
Całkiem przyzwoita ta kreska![]()
Powiem Ci że ja bym zrobiła chyba pojutrzeJest ciut mocniejsza na żywo. Tu już ciut podsechł ten test. Poza tym wypilam już jedną kawę, a to jednak też nie kreska jakoś wcześnie zrobiona. Tak ot, w środku dnia.
Jutro test zrobię jeszcze raz ale już ciążowy![]()