Albo brzoskwinie mniamJa też bez rodzynekjuz wolałabym skórkę pomarańczowa w środku [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Albo brzoskwinie mniamJa też bez rodzynekjuz wolałabym skórkę pomarańczowa w środku [emoji39]
Ide ide zobaczymy czy pekl ten pecherzykHahaha właśnie też sprawdziłam [emoji23][emoji23][emoji23] jest dobrze :-)
W piątek idziesz ponownie do gin?
Ja tam nie testuje i jak sie trafi tak będzieZrobiłam test owu. Mega mocna druga kreskalepiej seksy dzisiaj czy jutro? [emoji813][emoji813] były też wczoraj [emoji4]
O brzoskwinki oczywiście, ze tak mniam mniam [emoji76]Albo brzoskwinie mniam
To ja tez jeszcze meza zmolestuje przed jego praca,skoro ksiezyc jest okFaza księżyca nam sprzyja [emoji109]
To jest najwazniejsze[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji280]pewnie to przez ten ksiezyc nam nie wychodziło [emoji278][emoji1787]To ja tez jeszcze meza zmolestuje przed jego praca,skoro ksiezyc jest ok![]()
Ale te ziola naprawdę dobre byłyŁeee nie lubie rumianku [emoji30]
[emoji14][emoji23]To jest najwazniejsze[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji280]pewnie to przez ten ksiezyc nam nie wychodziło [emoji278][emoji1787]
Po pierwsze sprawdza się markery genetyczne- przezierność karkową i kość nosową. Serce w 12 tygodniu ma około 5 mm i nie sprawdzi się jego anatomii. Lekarz bardzo , ale to bardzo dokładnie opisuje wszystko , to co na tym etapie można zbadać, a uwierz mi, jest tego dużo. Gdyby coś było nie tak możesz poszerzyć diagnostykę.Tylko ja tak konkretnie chciałabym wiedzieć jakie są możliwości działania kiedy dziecko jest jeszcze w łonie matki. Bo mam wrażenie, że niby coś można zrobić ale malo znajduję konkretów co właściwie można leczyć i jak.
No pewnie tak,to co za miesiac wszystkie w ciazy bedaTo jest najwazniejsze[emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji280]pewnie to przez ten ksiezyc nam nie wychodziło [emoji278][emoji1787]