buterrfly
Fanka BB :)
Najważniejsze, że to nie krew.. Też myślę , że duphaston nie zaszkodzi i oczywiście dobrze by było jakby gin się odezwał@buterrfly nie plamie krwią, tylko takie ciemnobrązowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, że to nie krew.. Też myślę , że duphaston nie zaszkodzi i oczywiście dobrze by było jakby gin się odezwał@buterrfly nie plamie krwią, tylko takie ciemnobrązowe.
Mam nadzieje ze dziś się odezwie. Bo nie wiem czy szukać kogokolwiek innego. Nie wiem co robicNajważniejsze, że to nie krew.. Też myślę , że duphaston nie zaszkodzi i oczywiście dobrze by było jakby gin się odezwał
Szukaj innego albo chociaz bete zrob moze?powodzeniaMam nadzieje ze dziś się odezwie. Bo nie wiem czy szukać kogokolwiek innego. Nie wiem co robic
Robiłam betę. 29.51 wynikSzukaj innego albo chociaz bete zrob moze?powodzenia))
Gratulacje dziewczyno [emoji173]Ja też powtórzyłam. Radość miesza się ze strachem ...Zobacz załącznik 906673
Trzymam kciuki by wszystko się szczęśliwie zakończyło [emoji5]Wiecie co u mnie to chyba biochemiczna. Co prawda dziś kreska mocniejsza, ale zaczęłam plamić
gratuluje:*Ja też powtórzyłam. Radość miesza się ze strachem ...Zobacz załącznik 906673
kurcze mocno??? to jeszcze nic nie znaczy zadzwon do lekarzaWiecie co u mnie to chyba biochemiczna. Co prawda dziś kreska mocniejsza, ale zaczęłam plamić
Nie. Teraz jak byłam w toalecie to jest jasnobrazowe. Spróbuje zadzwonić jeszcze raz popołudniu. Wzięłam ten duphaston, jak zacznę żywa krwią krwawic to odstawie. I jutro jeszcze raz pójdę na bete zobaczę jaka jest sytuacjakurcze mocno??? to jeszcze nic nie znaczy zadzwon do lekarza