MasterKa
Fanka BB :)
27 latDziewczyny podawajacie dane do pierwszej strony bo mam kompa to zaraz Was dopisze[emoji5]
Wiek, o ktore dziecko sie staracie i od kiedy dokladnie[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
27 latDziewczyny podawajacie dane do pierwszej strony bo mam kompa to zaraz Was dopisze[emoji5]
Ja tak samo. Nie mam doświadczenia w tym temacie więc siedzę cichoJa sie nie wypowiadam...
Bo poprostu temat wagi, słoiczków itp spraw jest mi obcy... Bo nie mam o czym opowiadac. . Dlatego tylko czytam
witajWitam Was wszystkiedołączam do Waszego wątku
staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia od tamego roku od listopada, ale niestety nie wychodzi. Chętnie wezmę udział w tym wątku
fajnie jest mieć możliwość porozmawiać z kimś, kto przeżywa to samo
![]()
30 l. starania o 2 od czerwcaDziewczyny podawajacie dane do pierwszej strony bo mam kompa to zaraz Was dopisze[emoji5]
Zrobione[emoji8]27 latstaramy się o pierwsze dziecko od listopada zeszłego roku [emoji4]
o ktore dziecko się strasz?30 l. starania o 2 od czerwca![]()
no napisalam ze o 2o ktore dziecko się strasz?
Nie dziwię się, popołudnie to najgorsza zmiana bo cały dzień ucieka jakoś.Wszystkie zapracowane [emoji14] Albo piękna pogoda i korzystają póki jeszcze ciepło
Ja zaraz zbieram się do pracy. Jak ja nie lubię popołudniówek [emoji57]
USER=11212]@meliska[/USER] jak tam mała po szczepieniu ?
WitamWitam Was wszystkiedołączam do Waszego wątku
staramy się z mężem o pierwszego dzidziusia od tamego roku od listopada, ale niestety nie wychodzi. Chętnie wezmę udział w tym wątku
fajnie jest mieć możliwość porozmawiać z kimś, kto przeżywa to samo
![]()
Witaj [emoji4] zapraszamy [emoji4]Mi glowa dzis pęka [emoji849]
Myślę, że taka uroda. Moje córki też malutkie były zawsze i nadal są drobne. Ale oczywiście musisz kontrolować wagę. Będzie dobrzeDzięki że pytasz. Właśnie śpi. Mam nadzieję że nie będzie goraczkowala. Ciężko ja utrzymać. Jest mała ale bardzo silna. Gdybym nie była z Mężem to by nie było szans a tu aż trzy wklucia więc trochę tego było. Waży 8,5 kg. Malutko. Pani dr stwierdziła że ma atletyczna budowę ciała i zero tłuszczu. Przed bilansem dwulatka mamy zrobić badania krwi. Muszę pracować nad tym żeby więcej jadła czyli najlepiej z kuchni nie wychodzić![]()
U mnie jeszcze 1,5 godz pracy i do domu tzn do apteki po test ciążowy i owulacyjny![]()
Cholerni lekarze... No trudno. Za to mam nadzieję, że urolog pójdzie dobrzeLekarz mi odwołał wizytę. Mam dopiero na 12 września ;( męża umówiłam na jutro do urologa