Martkaaa5
Fanka BB :)
Działaj działaj u Ciebie tak jak u mnie nagle ciemniejszy wyszedłIdą po kolei, ostatni ciemny dzisiaj.
Czyli działać dalej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Działaj działaj u Ciebie tak jak u mnie nagle ciemniejszy wyszedłIdą po kolei, ostatni ciemny dzisiaj.
Czyli działać dalej?
Hahah weź mnie nie strasz hahah my też dwa dni przed owu i póki co mam przeczucie , że Córcia tym razem. Ale tak naprawdę jakby był syn to by też było pięknie bo wiadomo,ze synuś to mamusi. Tak jest i teraz z moim synkiem jest taki Pieszczoch mamy, że normalnie aż niesamowite.Myślę że to bardzo dobra decyzja a w co celujecie, synka? Bo jeśli tak to ja mam synka a przytulnie było dwa dni przed owulacja a wyszedł syn, według internetow powinna być córka xD nam było wszystko jedno a wyszedł synus
Zgadzam się bo niby już blisko a jeszcze za daleko an jakikolwiek test. Trzymam kciuki zleciNo i zostało mi 10dni do @, najgorszy czas [emoji849]
Mój syn do 30tc robił na usg za dziewczynkę ;P ale ja to bym chciała mieć dwóch chłopcówHahah weź mnie nie strasz hahah my też dwa dni przed owu i póki co mam przeczucie , że Córcia tym razem. Ale tak naprawdę jakby był syn to by też było pięknie bo wiadomo,ze synuś to mamusi. Tak jest i teraz z moim synkiem jest taki Pieszczoch mamy, że normalnie aż niesamowite.
Podziwiam! U nas wybierał mąż i iparl się,ze będzie Beniamin, bo z hebrajskiego to umiłowany syn. Drugie imię Eugeniusz po moim dziadku. No i nie kojarzy się mi z nikim kogo zna więc nie będzie porównywał. Ja znowu byłam pewna, że będzie córka i miałam imię Klara ale jak Lewandowska urodziła i zaczął się ten bumm i nagonki na to imię to mi się odwidzialo. Teraz ja wybieram pierwsze imię a mąż drugie. Taka zamianaU Nas będzie Laura/Wiktoria lub Kuba/Szymon[emoji4]
Imiona wybrane od 2 lat[emoji23]
Zależy czy obrączką kręcisz podczas usg i odp Ci lekarz czy przy ciociach i babciach i one Ci wywróżą. Nie a tak serio to jestem daleka od takich wróżb, tym bardziej że na usg jak los da dowiesz się rzetelnej informacji.Ja to nie wiem jak jest z tą obrączką. Jedni mówią, że jak się w kółko kręci, to dziewczynka, a drudzy, że chłopiec - jak to jest w końcu? Jak się u was mówi?
Ogólnie zajść tak szybko to mało kto ma takie szczęścieJakie plany na dziś dziewczyny? My właśnie wybieramy się do zoo z synkiem, chociaż szczerze to kompletnie nie mam sił, spać mi się okropnie chce i gdyby nie negatywny test to pomyślałabym że to jednak ciąża [emoji14] trochę też czuję że piersi są bardziej czule i zrobiły się twardsze, aczkolwiek to pewnie na okres poprostu.
Tymi ciastami to smaka robicie, serca nie macie [emoji14]
Ja powiem szczerze że nie wierzę że mogłabym być w ciąży, w końcu jakie jest prawdopodobieństwo że dwa razy się od razu uda, syn z pierwszego cyklu, teraz mam drugi z tym że wcześniejszy był taki hmmm byle jaki, przytulnie raz czy dwa tylko...tym bardziej że widzę po ile cykli wy już probujecie