reklama

Starania 2018

reklama
Pije 2xdziennie miovarian, on tez ma wspomoc cykl, przynajmniej tak twierdzi gin :) czytalam o nim i ze wszystkich wspomagaczy typu inofolic czy inofem ma najlepsze opinie :)
@EklerkaDaria robialm badania w I i II fazie cyklu, wyszla mi troche podwyższona prolaktyna, niski progesteron i stosunek LH do FSH nieprawidlowy. Obecny lekarz stwierdzil, ze odchylenia nie sa tragiczne wiec narazie próbujemy tym miovarianem.
Trzymam kciuki, żeby miovarin pomógł. 10 lat temu, niestety nie było takich wspomagaczy a lekarz zwlekał z lekami i w praktyce wyszło, że 5 lat czekaliśmy na syna. Teraz też pije inofem, zobaczymy może dodatkowo pomoże. Mam stymulowane cykle closibegytem i ovitrelle na pękanie. Dzisiaj jadę na drugi monitoring z zastrzykiem. Okaże się czy nie za późno....

Trzymam kciuki, żeby miovarin pomógł. 10 lat temu, niestety nie było takich wspomagaczy a lekarz zwlekał z lekami i w praktyce wyszło, że 5 lat czekaliśmy na syna. Teraz też pije inofem, zobaczymy może dodatkowo pomoże. Mam stymulowane cykle closibegytem i ovitrelle na pękanie. Dzisiaj jadę na drugi monitoring z zastrzykiem. Okaże się czy nie za późno....
Daj znac jak po wizycie. Powodzenia :*

A jak to jest z tymi testami owu? Jak rosną pecherzyki to mocniejsza kreska jest tak? Nie kumam, bo nigdy ich nie używałam. Zrobiłam w poniedziałek i dzisiaj i kreski wydają się być prawie takie same.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry