wisienka94
Fanka BB :)
Noo mam nadzieje że będą na ciążowym! Dziekuje Kochana [emoji8]Pięknie krechyza dwa tygodnie będą takie na ciążowym
. owocnych działań [emoji173]️
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Noo mam nadzieje że będą na ciążowym! Dziekuje Kochana [emoji8]Pięknie krechyza dwa tygodnie będą takie na ciążowym
. owocnych działań [emoji173]️
Dziękuję :* a Tobie owocnych starań, aby za 2 tygodnie byly takie krechy na ciążowymAa no to trzymam kciuki żeby się uregulowało wszystko ! [emoji8]
Trzymam kciuki, żeby miovarin pomógł. 10 lat temu, niestety nie było takich wspomagaczy a lekarz zwlekał z lekami i w praktyce wyszło, że 5 lat czekaliśmy na syna. Teraz też pije inofem, zobaczymy może dodatkowo pomoże. Mam stymulowane cykle closibegytem i ovitrelle na pękanie. Dzisiaj jadę na drugi monitoring z zastrzykiem. Okaże się czy nie za późno....Pije 2xdziennie miovarian, on tez ma wspomoc cykl, przynajmniej tak twierdzi ginczytalam o nim i ze wszystkich wspomagaczy typu inofolic czy inofem ma najlepsze opinie
@EklerkaDaria robialm badania w I i II fazie cyklu, wyszla mi troche podwyższona prolaktyna, niski progesteron i stosunek LH do FSH nieprawidlowy. Obecny lekarz stwierdzil, ze odchylenia nie sa tragiczne wiec narazie próbujemy tym miovarianem.
Daj znac jak po wizycie. Powodzenia :*Trzymam kciuki, żeby miovarin pomógł. 10 lat temu, niestety nie było takich wspomagaczy a lekarz zwlekał z lekami i w praktyce wyszło, że 5 lat czekaliśmy na syna. Teraz też pije inofem, zobaczymy może dodatkowo pomoże. Mam stymulowane cykle closibegytem i ovitrelle na pękanie. Dzisiaj jadę na drugi monitoring z zastrzykiem. Okaże się czy nie za późno....
Trzymam mocno i nie puszczam ..!❤@AniaS35 już działamy w tym cyklu [emoji6]
Zdrowie bejbika najważniejsze ale chciało by sie te kitki [emoji6]
Trzymaj, trzymaj kciuki przydadzą sie
Ja rownież za Ciebie i za każdą tutaj trzymam kciuki [emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A Ty kiedy Kochana testujesz?Trzymam mocno i nie puszczam ..![emoji173][emoji173]️
@wisienka94 super pozytyw życzę owocnych starań!
Wieczorem dam znać. Na 17: 50 mam wizytę.Daj znac jak po wizycie. Powodzenia :*
Ja nie lubie widoku cieni dlatego chybba jak juz to po terminie @@@ o ile nie przyjdzie :-) :-)A Ty kiedy Kochana testujesz?