EklerkaDaria
Fanka BB :)
Testy owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybkomoim zdaniem jesteś już po owu
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Testy owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybkomoim zdaniem jesteś już po owu
A coś mi się wydaje ze nie cTesty owu mogą wychodzić przez kilka dni takie same bo poziom lh nie spada tak szybkomoim zdaniem jesteś już po owu
Ja również trzymam mocno kciuki! Powodzenia.No mam nadzieje że może ten cykl będzie szczęśliwy
Ani jeden ani drugi nie jest pozytywem ale jesli ten na dole robiony dzisiaj to radze wieczorkiem jeszcze raz zatestowac i powinien byc juz pozytyw albo jutro rano[/URL]![]()
Dzisiaj będę u ginekolog wiec się okażeAni jeden ani drugi nie jest pozytywem ale jesli ten na dole robiony dzisiaj to radze wieczorkiem jeszcze raz zatestowac i powinien byc juz pozytyw albo jutro rano
Przytulaj, przytulaj ! Mój mówi, ze najchetniej 3 razy na dzień by chciałTo ja mam taki jak Eklerka wlasnie !!
Jutro rano znow zatestuje, a chlopa juz dzis zaczne molestowac, a co starania to jedno ale przeciez przyjemnosci nie mozna sobie odmawiac![]()
Witaj:-) również pije Miovarian 2*1 :-) w tym cyklu brałam clo, bo też stwierdził że nie mam owulacji i mam monitoring:-) to jest mój pierwszy cykl z clo i z monitoringiem, więc raczej Twój pierwszy cykl wywoływany też się będzie liczyć już do monitoringu:-) powodzenia:-*Cześć wszystkimna wstępie gratuluję tym, ktore zobaczyly upragnione II kreseczki, a reszcie zycze powodzenia w staraniach
![]()
Staramy sie z mezem o pierwsze dziecko, jezeli mozna nazwac to staraniem... Otóż mam miesiaczki co 3-4 miesiace, raczej bezowulacyjne i dopiero niedawno byłam u gina po pomoc. Póki co, bralam luteine na wywołanie okresu i pije 2xdziennie miovarian, ktory ma pomoc przy pcos. Czekam na @ i bierzemy sie z mezem do robotyLekarz zasugerowal monitoring cyklu, zastanawiam sie tylko czy mam isc juz w tym cyklu wywolywanym czy moze wstrzymac sie do kolejnego, "naturalnego"?
Rozpisałam sie, ale moze chociaz jedna cierpliwa mi odpowie![]()