kobieta90
Fanka BB :)
czy mnóstwo... hmmm... jeszcze nie złożyłam teczkiPamiętam swój stres podczas robienia awansu zawodowego na kontraktowego. Ciężkie to bo mnóstwo papierów i jak człowiek solidny to się bardzo stara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czy mnóstwo... hmmm... jeszcze nie złożyłam teczkiPamiętam swój stres podczas robienia awansu zawodowego na kontraktowego. Ciężkie to bo mnóstwo papierów i jak człowiek solidny to się bardzo stara.
Podstawa to dobry plan stażu i sprawozdanie ze stażu ;-) zależy też jaka masz dyr. Moja czytała papiery ale nie było źle. Czasem się o coś dopytalaczy mnóstwo... hmmm... jeszcze nie złożyłam teczkijeden dyplom z konkursu już mam. Teraz zaczynam robić szkolenia: kurs kierownika wycieczki, dokumentacja nauczyciela, trudności w pisaniu i czytaniu i chcę iść jeszcze na szkolenie z metody Cieszyńskiej. Zastanawiam się jeszcze nad kursem z języka migowego.
ja chyba zrezygnuję z tej pracy i przejdę do żłobka...Podstawa to dobry plan stażu i sprawozdanie ze stażu ;-) zależy też jaka masz dyr. Moja czytała papiery ale nie było źle. Czasem się o coś dopytala
Uciekam z miejsc, gdzie jest mobbing... Tym bardziej, że nauczyciele upominają mnie przy dzieciach, a tak raczej nie powinno być. Uważam to za brak profesjonalizmu. No chyba, że przesadzam... Według mnie są sytuacje i tematy, które nie powinny być poruszane przy dzieciakach. To tak samo jak upominanie pracownika przy klientach...no nie wiem co Ci radzić.wg mnie najważniejszy jest spokój wewnętrzny
![]()
Ooo rany to jest nieprofesjonalnie. Nie można tak robić bo tracisz autorytet. Zwróć uwagę na to i walcz o swoje. Studia masz takie jak one, same tez były stazystkami niech ich nie rozpiera za bardzo. PorażkaUciekam z miejsc, gdzie jest mobbing... Tym bardziej, że nauczyciele upominają mnie przy dzieciach, a tak raczej nie powinno być. Uważam to za brak profesjonalizmu. No chyba, że przesadzam... Według mnie są sytuacje i tematy, które nie powinny być poruszane przy dzieciakach. To tak samo jak upominanie pracownika przy klientach...
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem na początku swojej kariery, a One są już doświadczone... Nie mają szacunku, a szkoda, bo jaki dają przykład dzieciakom?Ooo rany to jest nieprofesjonalnie. Nie można tak robić bo tracisz autorytet. Zwróć uwagę na to i walcz o swoje. Studia masz takie jak one, same tez były stazystkami niech ich nie rozpiera za bardzo. Porażka
Poczekaj spokojnie do tego 25.01Zrobiłam test o czułości 25 i biel.. Może za wcześnie? Ale jak znam życie to znowu się nie udało [emoji22]
![]()