Misza95
Moderator
@Kasienka3b zycze szybkiego powrotu do staran i duzo zdrowia ;*
@Migdalove a duzo wody pijesz?
bo jak za malo to stolec nie ma sie z czego "rozluznic" i niestety powstaja zatwardzenia.
@Migdalove a duzo wody pijesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam Cię ja też Rzeszów
Coś koło 2l pije dziennie, więc to jest coś. Ale słabo jadłam ostatnio więc nawet to może być przyczyną. No nic, popracuje nad tym jakoś i zobaczymy co będzie dalej.@Kasienka3b zycze szybkiego powrotu do staran i duzo zdrowia ;*
@Migdalove a duzo wody pijesz?bo jak za malo to stolec nie ma sie z czego "rozluznic" i niestety powstaja zatwardzenia.
A u mnie dzisiaj 1dc przyszła @ narazie blade plamienie ale chyba się rozkręcizaczynam 5 cykl starań.
To nie jesteś sama, do mnie też @ dzisiaj przyszła![]()
zaczynamy kochana od nowa i tyle!Mam ten sam dylemat. Niby biore femibion a chciałabym spróbować jakiś miovarian lub ovarin ale one mają kwas foliowy. A w femibionie też kwas ale za to dużo innych witaminpytam, bo piłam go kiedyś i super wpływał (razem ze zdrową dietą) na regularność moich cykli, ale piłam go święcie przekonana ze to tylko kwas foliowy [emoji14] teraz mam dylemat czy prenatal uno czy inofem, oba maja fajny skład, tylko powtarza się kwas foliowy, a nie chce przesadzić :|