Dagaa11
Fanka BB :)
To całkiem niedaleko ode mnie. Często latem bywamy w UstroniuMam, mam, patrze za 0okno i widzę góry. Mieszkam 25 km od Bielska, tuż obok Brennej i Ustronia.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To całkiem niedaleko ode mnie. Często latem bywamy w UstroniuMam, mam, patrze za 0okno i widzę góry. Mieszkam 25 km od Bielska, tuż obok Brennej i Ustronia.
Mamunia i Daga mieszkacie w pięknej okolicyChyba kiedyś przejezdzalam przez Brenna jak jechałam do Strumienia.
Lui współczuję z nockami w pracyGłowa do góry i Ty doczekasz się brzuszka :* Trzymam kciuki. Synek pewnie będzie się cieszył gdy pojawi się rodzeństwo
Aschlee Ciebie mocno doświadczył los. Przykro się czyta o Twoich 6 aniołkach. Mimo strat czuć, że silna z Ciebie kobietka, nigdy się nie poddajesz, a to pozytywnie nastraja do działania. Życzę Ci upragnionej ciąży, abyś nie musiała już tak długo o nią walczyć :*
Andżelika mam nadzieję, że ten stan w którym teraz jesteś wypełni dni radością mimo straty cioci. Jak się czujesz? Jesteś bardziej śpiąca?
Jejkuu jak mnie dziś głowa boli. Katar u synka trochę ustąpił ale zaczęło mu rzęzić w oskrzelach i postanowione, że w pon umawiam go do pediatry, z tym, że pewnie przyjmie nas we wtorek dopiero :/ Muszę go wyleczyć porządnie, bo za 18 dni roczek.
Ciekawe co u @tita82. Jak Twój Bąbelek w brzuszku?

Ogolnie chcialam sie wstrzymac bo przedwczoraj mielismy pogrzeb, bardzo bliskiej osoby. No dzisiaj z rana jeszcze zrobilam. Jest juz wyraźna. Owulacja byla wczesniej i na dzisiaj przypada mi @Andżelika wcale się nie dziwię, że nie mógł wytrzymać☺ My też wcześnie mówiliśmy rodzica☺ bo ja sama nie dała bym rady utrzymać w tajemnicy☺
RozumiemOgolnie chcialam sie wstrzymac bo przedwczoraj mielismy pogrzeb, bardzo bliskiej osoby. No dzisiaj z rana jeszcze zrobilam. Jest juz wyraźna. Owulacja byla wczesniej i na dzisiaj przypada mi @![]()