G
goszczaca
Gość
To kiedy masz zamiar testowac?Rozumiemw takiej sytuacji to inaczej.super, że kreseczka już wyraźna☺ Mi wypada 28 dzień 28 ale moim zdaniem owu była teraz później
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To kiedy masz zamiar testowac?Rozumiemw takiej sytuacji to inaczej.super, że kreseczka już wyraźna☺ Mi wypada 28 dzień 28 ale moim zdaniem owu była teraz później
Planuje w środę 28 jak nie wytrzymam to może we wtorek☺To kiedy masz zamiar testowac?ja mialam12 dc
Bede trzymala kciukiPlanuje w środę 28 jak nie wytrzymam to może we wtorek☺
Wszystkiego najlepszegoKinga ja za chwile mam urodziny wiec zycze sobie i Tobie zebys wpadla tu z dwiema kreseczkami [emoji182]
Tylko ze ja dopiero gdzies w 4 t jestem, a lekarz dopiero pewnie kolo 6 tc bedzie.Serduszkowac...a czemu by nie? Póki lekarz nie zabroni to korzystać.
W pierwszej ciazy dowiedzialam się o niej dopiero pod koniec5 tyg i nic sie nie dzialo. Ale w sumie kazda ciąża jest innaAndżelika ja bym się wstrzymała bo od tego właśnie mi się zaczęło krwawienie w pierwszej ciąży. Nie wiem, czy bez tego też by było czy nie ale moim zdaniem przed wizytą u lekarza lepiej nie ryzykować