Dagaa11
Fanka BB :)
Wiem wiem, mam nadzieje, że jutro druga będzie już mocniejszaMożesz zacząć już działać, a najbardziej działaj jak będą jednolite kreski![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiem wiem, mam nadzieje, że jutro druga będzie już mocniejszaMożesz zacząć już działać, a najbardziej działaj jak będą jednolite kreski![]()
Ja w tym cyklu miałam 12 dc. Jak tylko czulam klucie zaczęłam robić. No i jest. I mam nadzieje, ze zagosci na dluuuugoWiem wiem, mam nadzieje, że jutro druga będzie już mocniejsza
Ja Ci tak bardzo zazdroszcze, ale jednoczesnie ciesze sie Twoim szczęściemJa w tym cyklu miałam 12 dc. Jak tylko czulam klucie zaczęłam robić. No i jest. I mam nadzieje, ze zagosci na dluuuugo![]()
Czy tak czy siak. Będę trzymała kciukiJa Ci tak bardzo zazdroszcze, ale jednoczesnie ciesze sie Twoim szczęściemu mnie owu raczej ok 15 dc bedzie, bo cykle mam raczej dlugie 30-31 dni. I zawsze wlasnie ok tego 15go mam objawy typowe dla owu. No ale testy robie pierwszy raz, więc moge sie zdziwic
Też mialam takie myslenie i jednak jestA ja czekam kiedy będę mogła zatestowac. Myślę, że raczej nic z tego