Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie też mega zmeczenie non stop... niby wakacje to martwy okres w aptece, ale i tak pracy pełno. Urlop mam dopiero końcem sierpniaCześć dziewczęta !
Jak mówicie o takich kwotach to jestem zszokowana [emoji44]
Ja jestem jakaś przybita. U nas ostatnio jest jaki tako. Za dużo pracy, za mało odpoczynku i wszystko się kumuluje.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja poki co nie mam pojęcia kiedy urlop wezmę. Może się okazać że w ogóle. Nie opłaca mi się siedzieć w mieszkaniu samej po prostu, ale jestem zmęczona [emoji19]U mnie też mega zmeczenie non stop... niby wakacje to martwy okres w aptece, ale i tak pracy pełno. Urlop mam dopiero końcem sierpniano ale trzeba zacisnąć co nieco i sie nie poddawać
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagaa przyznaje że kupiłam testy ovu (dzisiaj) żeby mniej więcej wiedzieć czy wszystko ok i jest o co powalczyć. Zrobiłam w pracy i delikatna druga krecha jest. Należę do niecierpliwych i testy ovu robiłam w dniu spodziewanej @ i zawsze się sprawdzalo [emoji6]Cześć pegasja jeszcze 1.5 godz w pracy, już mnie korci żeby wrócić do domu i zrobić owu. Ciekawe czy kredka będzie wyraźniejsza, niz wczoraj
![]()
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom