reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny. :) U nas remontowo, wprowadziliśmy się w środek remontu, głowa mi pęka bo jestem od aranżacji wnętrz teraz. :)
Wbijając w ten wątek, który z założenia był dla babeczek które zaczynają starania od 2018 nie myślałam, że aż tak będzie mi się niecierpliwiło do tego czasu. Już sporo z was przeszło na ciężarówkowy wątek, ale to super, że wam się tak szybko udało. :)
Ogłoszenie 'parafialne' - jakbyście dostały ode mnie opinię 'niezbyt mądre' lub 'literowki' olejcie to, bardzo przepraszam, ale przewijając w telefonie zdarza mi się to tapnąć.

@monia36 trzymam mocno kciuki, żeby jednak test się mylił, mocno przytulam <3

Monia kochana nie załamuj się! Wierze, ze wszystko będzir dobrze. Krwawienia nie ma?

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie krwawienia ani plamienia na razie nie ma ale brzuch coraz bardziej na @ boli.
Kur...a mac drugi raz to samo z tym ze teraz gorzej bo jeszcze bete mi robili i wyszla ok, to nie jest na moje nerwy :( jestem za slaba psychicznie na takie porazki.
Juz nigdy przenigdy nie zrobie testu przed terminem @ :( bo daje tylko zludna nadzieje :(

Nie krwawienia ani plamienia na razie nie ma ale brzuch coraz bardziej na @ boli.
Kur...a mac drugi raz to samo z tym ze teraz gorzej bo jeszcze bete mi robili i wyszla ok, to nie jest na moje nerwy :( jestem za slaba psychicznie na takie porazki.
Juz nigdy przenigdy nie zrobie testu przed terminem @ :( bo daje tylko zludna nadzieje :(
Tzn... bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam- raz już miałaś taka sytuacje, że test wyszedl pozytywny, a @ przyszła? Ja raz tak.miałam.. 2 dni po terminie @ wyszła lekka kreska na tescie, ale za kolejnych 5 dni @ przyszła :( kochana mam taka ogromna nadzieje, ze jednak mimo wszysto bedzie dobrze! Moze pojdz jutro dla spokoju na bete?

Tzn... bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam- raz już miałaś taka sytuacje, że test wyszedl pozytywny, a @ przyszła? Ja raz tak.miałam.. 2 dni po terminie @ wyszła lekka kreska na tescie, ale za kolejnych 5 dni @ przyszła :( kochana mam taka ogromna nadzieje, ze jednak mimo wszysto bedzie dobrze! Moze pojdz jutro dla spokoju na bete?

W tamtym miesiacu dzien przed @ lub 2 dni wyszla slaba kreska a potem@ przyszla, ale teraz to juz od 2 tygodni mi testy i beta wychodzily ok, nie rozumiem, cos musialo pojsc jednak nie tak jakos na dniach :( bety tu sie nie da tak zrobic o tak, dopiero jak zaczne plamic to moze zrobia, a poki nie plamie to co im powiem ze test mi teraz nie wyszedl i sie martwie. Musze niestety czekac co bedzie sie dzialo dalej,ale na tescie ledwo cien cienia czyli hormon spada :(

W tamtym miesiacu dzien przed @ lub 2 dni wyszla slaba kreska a potem@ przyszla, ale teraz to juz od 2 tygodni mi testy i beta wychodzily ok, nie rozumiem, cos musialo pojsc jednak nie tak jakos na dniach :( bety tu sie nie da tak zrobic o tak, dopiero jak zaczne plamic to moze zrobia, a poki nie plamie to co im powiem ze test mi teraz nie wyszedl i sie martwie. Musze niestety czekac co bedzie sie dzialo dalej,ale na tescie ledwo cien cienia czyli hormon spada :(
A masz test z tej samej firmy co zawsze? Ja ostatnio jeszcze przed wizyta u gina zrobilam test a tam prawie nic... na nastepny dzien zrpbilam kolejny i kreska znowu byla piekna i wyrazna. Sprobuj jeszcze jutrp zrobic test z porannego moczu z innej firmy. Bol brzucha to jeszcze nie wyrok, mnie tez boli czasem jak na @... dopoki nie ma plamien to sie nie zamartwiaj... wiem latwo mowic :/ kiedy masz wizyte?

A masz test z tej samej firmy co zawsze? Ja ostatnio jeszcze przed wizyta u gina zrobilam test a tam prawie nic... na nastepny dzien zrpbilam kolejny i kreska znowu byla piekna i wyrazna. Sprobuj jeszcze jutrp zrobic test z porannego moczu z innej firmy. Bol brzucha to jeszcze nie wyrok, mnie tez boli czasem jak na @... dopoki nie ma plamien to sie nie zamartwiaj... wiem latwo mowic :/ kiedy masz wizyte?

Tak tej samej co wczesniej a 2 tygodnie temu chcialam sie upewnic i kupilam ten elektroniczny i on pokazal 1-2 tydzien. Dzieki ze mnie pocieszasz ale chyba narazie nie zrobie testu kolejnego boje sie, jak nie bede krwawic odczekam kilka dni i wtedy zrobie.
Wizyte mam umowiona na 12 wrzesnia to bylby 6 tydzien na usg w Early Pregnancy Clinik w moim szpitalu ale jak zaczne plamic to zadzwonie do nich i spytam co dalej beta czy jakies badanie bo nie bede wiedziala czy kolejna serie clomidu moge brac i czy od razu czy od kiedy?

reklama
Test wyszedł pozytywny i beta też 2 tygodnie przed terminem @? Który to był dzień cyklu?
14 dc musialam po clomidzie miec bardzo szybko owulacje, ale chyba jednaknic z tego bo wlasnie zaczelam plamic :( dzwonilam na Ginekologiczne emergency to mi powiedzieli ze w ciazy tez mozna lekko krwawic i mam poczekac czy sie rozkreci to krwawienie mocno i jeszcze raz zadzwonic ale i tak nic nie zrobia pewnie bo na usg za szybko i srata tata. Poczekam do rana i zadzwonie do tych poloznych z ktorymi mam umowiona wizyte na 12 i zobacze co one powiedza. Ale to pewnie sie normalnie @ zaczyna, nie wiem juz teraz czy to zaliczac do poronienia czy ciazy biochemicznej nie znam sie za bardzo w tym temacie :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry