reklama

Starania 2018

reklama
Tak mówicie pięknie o cyklach swoich, który macie dzień to i ja powiem, a co nie będę gorsza. Dziś 7 dc u mnie.

Tak, z babami tak bywa, że emocje wychodzą uszami. To jest hormon specjalny, bonusowy.

@Migdalove masz racje, że tego syfu- slsów, pegów, alkoholu, oleju mineralnego i innych parabenow pchają wszędzie. Synowi dobieram jak najlepsze kosmetyki, sobie już mniej ;)
Mój mąż po obejrzeniu Jaskowskiego tak sie wystraszył formaldehydu, że kazał sprawdzić swój szampon i jeszcze przez kilka dni przestał myć zęby pastą z fluorem tylko synowi podbierał jego xD

Miałam dziś śmieszna rozmowę z mężem. Mówię do syna, że zrobimy kolejne, i tu się mąż wtrącił i mówi -dziecko?, ja, że inhalowanie... haha :D A on wtedy, że już by się przydał taki drugi syn.
A ja wiem, że jeszcze musimy poczekać :/

Drugą śmieszną sytuację mieliśmy w nocy, o 2:30 przynioslam z drugiego pokoju nawilżacz i go podlaczam do prądu, a tu zaraz jak nie wystrzeli xD Obudzilam męża, że chyba spaliłam nawilżacz, ten wściekły, że go po nocy budzę, poszedł na dół, dobrze, że z telefonem, bo korki wysadzilo. Nasmialam się z niego, szkoda, że jemu nie było do śmiechu ;)

23:00 a ja jeszcze lecę przebrać syna, bo mi spaceruje za łóżkiem z kupą bleeh :D

Dobranoc Kochane :*

Addika ile ma Twój synek przypomnij?:)wyobrażam sobie jaki był Twój mąż szczęśliwy jak go nagle coś obudziło:)))a ja niedawno wróciłam z silki bylam na absie zrobiłam jedzenie do pracy na jutro i idę spać:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Rok i 3 miesiące ma.
Tak, mąż był taki szczęśliwy, że się ze mną niestety nie posmial ;) A muszę się przyznać, że m.in. z tego powodu go obudziłam :D

Zazdroszczę, że już masz pocwiczone, ja zaraz idę, bo synek właśnie zasnął ^^

a ja zazdroszczę że masz takiego bąbla w domu:)mój ma już 6lat :)noo stwierdziłam że póki jeszcze w ciąży nie jestem trzeba się trochę ogarnąć.zawsze łatwiej jak waga startowa w ciąży jest nieco niższa:)od jutra dieta:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry moje super babeczki u mnie dzis szaro buro i deszczowo mam nadzieje ze.chociaż u Was lepiej :happy::happy2:
Ja.dzis juz 9dc coraz blizej owu chociaz tak jak wspomnialam wydaje mi się że owulację mam troszkę później niż 14 dnia cyklu zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie trzymam kciuki za was i za siebie @Daga11 za Ciebie tym bardziej kochana niech aniołek wraca do ciebie jak najszybciej :):)

[USER=177228]@Inka91
gdzie sie podziewasz słońce odezwij się co tam u Ciebie :);)
@encirclede przyszła @@@ czy czekasz nadal?a może masz jakies fajne wieści :-)[/USER]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry