Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na łupież polecam szampony z PharmacerisaMoją mamę w końcu namówiłam żeby zrobiła coś dla siebie. Jesteśmy aktualnie w salonie fryzjerskim mojej koleżanki która też zajmuje się trychologią. Mama ma cukrzycę i problemy ze skórą, że skórą głowy też - łupież. No i dzisiaj ma zabieg przeciwłupieżowy. Ja za przyzwoitke robię.![]()
Składniki ma takie, które przesuszają i drażnią skórę głowy - nie dla każdego. Sama nie lubię kosmetyków z SLSami, alkoholem i innymi świństwami. Zawsze celuję w kosmetyki jak najbardziej naturalne. Rozwalają mnie balsamy nawilżające które w składzie mają alkohol, co robi alkohol - wysusza a balsam ma nawilżać. A alkohol jest po to żeby balsam szybciej wysychał na skórze a balsam ma się wchłaniać a nie schnąć na skórze.Na łupież polecam szampony z Pharmacerisa
Dziewczyny zrobiłam test owu, pojawila sie blada kreska, czyli najprawdopowobniej owu bedzie szybciej w tym miesiacu![]()
Właśnie weszłam na jeden szampon, wielkimi literami WYSOKA TOLERANCJA I SKUTECZNOŚĆ. HIPOALERGICZNY. BEZPARABENÓW I ALKOHOLU. KOMPOZYCJA ZAPACHOWA BEZ ALERGENÓW. a w składzie :@Migdalove maja serie bez SLSów i parabenow, ale w tej serii nie ma akurat przeciwlupiezowego. No wiadomo, kazdy musi wybrac odpowiedni dla siebie, mi akurat pasuja![]()