AniaS35
Fanka BB :)
@Migdalove proszę Cię zmień mi w tabelce bo nadal tego nie ogarniam 
Nastepna @23.11. Cykl starań 3 misto Żory

Nastepna @23.11. Cykl starań 3 misto Żory
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Lekarz zalecił przez 3 miesiące brać tabletki na choroby androgenozalezne, jeśli zmiana by nie zniknęła konieczna byłaby laparoskopia, jeśli zniknie to dalej lekarz sprawdza jak to wygląda, byłam ostatnio u lekarza i niby czysto, nie ma zmiany, ale może się pojawić w drugiej połowie cyklu, co sprawdzimy we wtorek.@AniaS35 dzięki za wiarę[emoji4]
@Migdalove czyli odstwilas tabletki i sprawdzisz swój organizm?[emoji4]
A co z tą tabelka?sami się wpisujemy?a jak ja się staram już teraz to niewiem czy tak pasuje tu do was?Ale z drugiej strony to ja mogę zawiedzie się do 2018 roku i tak[emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
po ile godzin siedzisz z Jasiem?rodzice w porządku?Dzień dobry[emoji4]Ja dziś pierwszy dzien u małego Jasia[emoji4]
Śliczny jest[emoji5]
Pracuje jako opiekunka.
U mnie okropna pogoda[emoji47]
Ja wam powiem ze ja owulacje mam ok 13-15 dc.mój cykl trwa 27-29 dni.
Teraz 13 listopada idę do lekarza akurat będzie ok 9-10 dc i zobaczę co lekarz powie.
@encirclede czyli odetchnelas z ulgą czy troszkę choć troszeczkę ci smutno ze negatywny test?[emoji4]
My wczoraj nie chodziliśmy prawie wogole po cmentarzach bo dzieci na antybiotyku więc nie ciągnelismy ich.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
wspaniała wiadomość że zniknęłaWcześniej nieregularne cykle, 40, 50 a nawet 80 dniowe. Przy kuracji OC 35 cykle 27 dniowe przez 3 miesiące, ten cykl jest pierwszy bez tabletek więc nie wiem jak to będzie wyglądało. Zmiana zniknęła niby ale ona może powstać przy owulacji i znowu pęcherzyk może nie pęknąć i wydłużyć cykl. A starać mieliśmy się w 2018 ale przełożone na drugą połowę 2019.