reklama

Starania 2018

reklama
@AniaS35 dzięki za wiarę[emoji4]
@Migdalove czyli odstwilas tabletki i sprawdzisz swój organizm?[emoji4]
A co z tą tabelka?sami się wpisujemy?a jak ja się staram już teraz to niewiem czy tak pasuje tu do was?Ale z drugiej strony to ja mogę zawiedzie się do 2018 roku i tak[emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@AniaS35 dzięki za wiarę[emoji4]
@Migdalove czyli odstwilas tabletki i sprawdzisz swój organizm?[emoji4]
A co z tą tabelka?sami się wpisujemy?a jak ja się staram już teraz to niewiem czy tak pasuje tu do was?Ale z drugiej strony to ja mogę zawiedzie się do 2018 roku i tak[emoji23]

Lekarz zalecił przez 3 miesiące brać tabletki na choroby androgenozalezne, jeśli zmiana by nie zniknęła konieczna byłaby laparoskopia, jeśli zniknie to dalej lekarz sprawdza jak to wygląda, byłam ostatnio u lekarza i niby czysto, nie ma zmiany, ale może się pojawić w drugiej połowie cyklu, co sprawdzimy we wtorek.

Co do tabelki - tak wpisujemy się same same sobie zmieniamy dane ja opisywałam krok po kroku jak to zrobić dobrych kilkanaście stron wcześniej. To nic trudnego. Zaraz odpalę komputer i wyślę wam te instrukcje. A na telefonie też można tę tabletkę aktualizować. :)

upload_2017-10-17_18-18-51-png.826135

Dzień dobry[emoji4]Ja dziś pierwszy dzien u małego Jasia[emoji4]
Śliczny jest[emoji5]
Pracuje jako opiekunka.
U mnie okropna pogoda[emoji47]
Ja wam powiem ze ja owulacje mam ok 13-15 dc.mój cykl trwa 27-29 dni.
Teraz 13 listopada idę do lekarza akurat będzie ok 9-10 dc i zobaczę co lekarz powie.
@encirclede czyli odetchnelas z ulgą czy troszkę choć troszeczkę ci smutno ze negatywny test?[emoji4]
My wczoraj nie chodziliśmy prawie wogole po cmentarzach bo dzieci na antybiotyku więc nie ciągnelismy ich.

po ile godzin siedzisz z Jasiem?rodzice w porządku?:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Wcześniej nieregularne cykle, 40, 50 a nawet 80 dniowe. Przy kuracji OC 35 cykle 27 dniowe przez 3 miesiące, ten cykl jest pierwszy bez tabletek więc nie wiem jak to będzie wyglądało. Zmiana zniknęła niby ale ona może powstać przy owulacji i znowu pęcherzyk może nie pęknąć i wydłużyć cykl. A starać mieliśmy się w 2018 ale przełożone na drugą połowę 2019.
wspaniała wiadomość że zniknęła:)

judytka777 ja też się staram już teraz sama więc nie jesteś;)ale znając moje szczęście wszystko może się przedłużyć więc wybrałam grupę 2018:)

Dzień dobry. Nie dostaliśmy się dziś do pediatry, podobno armagedon, tyle dzieci chorych i rozmawiałam z nim przez tel, powiedział żeby dawać ten syrop ale zmienił dawkowanie. Potwierdził to co myślałam, żeby nie dawać antybiotyku, bo krtan, to wirusowe, a nie bakteryjne zapalenie.. Inahalacje zostają.

Dziś kończę 30-dniowy program ćwiczeń i zaczynam następny. Czuję, że poprawiła się moja kondycja, a to było dla mnie najważniejsze :) Niby ileś cm ubyło ale to minimalnie, z dietą byłyby lepsze efekty :)

Dziś u mnie 15 dc. Połowa za mną. Czuję ból jajnika, no i od wczoraj śluz.

@judytka777 zostań z nami i zachodz jak najszybciej w ciążę :)

A ta nedzna pogoda to chyba wszędzie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry