reklama

Starania 2018

Ja planuję przestać brać tabletki koło sierpnia tak żeby dać organizmowi 2 miesiące na powrót "do normy" żebym zobaczyła jak to wygląda bez tabletek :)

@AniaS35 myśle że jakbym się oswoiła z myślą to bardzo bym się cieszyła z rodzeństwa dla córy :) ale powiem szczerze jeszcze nie jestem pewna na 100% dzisiaj jest 26dc a ja nawet nie wiem jak się mają. nikt mi nie zagwarantuje że ciąży nie ma bo może jest tylko bardzo młoda :) we wcześniejszej ciąży miałam cykle 35-39 dni

reklama
Prowadzcie obserwacje. Bedziecie wiedzieć kiedy owulacja wystąpiła. To, że cykl jest np. 28 dniowy czy 32 nie oznacza, że owu nastapila w 10, 14, 15 czy 16 dniu cyklu itp. bo to jest ruchome, zależne od czynników. Stała jest natomiast faza lutealna cyklu, po owulacji.
Warto znać swoje ciało.

@encirclede no to jeszcze.nic nie wiadomo wszystko jeszcze może się zdarzyć :-) aco do oswojenia myślę że nie zajeło by tobie to dużo czasu ;):)
Jak.tam dziewczynki na dziś jak samopoczucie bo u mnie lepiej no wczoraj wiecie jakoś nie lubię tego święta strasznie chodze zdolowana w tym dniu po prostu wracaja wszystkie wspomnienia i jakieś takie refleksje ....ehhhh:(:(
U mnie.8dc dopiero no ale coraz bliżej do owu więc jest sie z czego cieszyć o ile jeszcze ta owu bedzie o_O:D:)

Dzień dobry[emoji4]Ja dziś pierwszy dzien u małego Jasia[emoji4]
Śliczny jest[emoji5]
Pracuje jako opiekunka.
U mnie okropna pogoda[emoji47]
Ja wam powiem ze ja owulacje mam ok 13-15 dc.mój cykl trwa 27-29 dni.
Teraz 13 listopada idę do lekarza akurat będzie ok 9-10 dc i zobaczę co lekarz powie.
@encirclede czyli odetchnelas z ulgą czy troszkę choć troszeczkę ci smutno ze negatywny test?[emoji4]
My wczoraj nie chodziliśmy prawie wogole po cmentarzach bo dzieci na antybiotyku więc nie ciągnelismy ich.

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej! Strasznie pochmurno jest, że w domu jest po prostu ciemno jakby wieczór był. Źle się czuję, jakoś mi niedobrze. Na szczęście z palca schodzi już opuchlizna i wraca do normalności. Zaraz zjem śniadanie to może te nudności miną. No i oczywiście kawka. ;) 21 dzień cyklu u mnie...

Hej hej! Strasznie pochmurno jest, że w domu jest po prostu ciemno jakby wieczór był. Źle się czuję, jakoś mi niedobrze. Na szczęście z palca schodzi już opuchlizna i wraca do normalności. Zaraz zjem śniadanie to może te nudności miną. No i oczywiście kawka. ;) 21 dzień cyklu u mnie...
A ilu dniowe masz cykle?a Ty się starasz już czy dopiero od 2018?przypomnij mi proszę jeśli mozesz[emoji4]u mnie bedzie dupka z tego napewno[emoji53]
Ajjj ale idzie się przyzwyczaić do tego[emoji6]

reklama
A ilu dniowe masz cykle?a Ty się starasz już czy dopiero od 2018?przypomnij mi proszę jeśli mozesz[emoji4]u mnie bedzie dupka z tego napewno[emoji53]
Ajjj ale idzie się przyzwyczaić do tego[emoji6]

Wcześniej nieregularne cykle, 40, 50 a nawet 80 dniowe. Przy kuracji OC 35 cykle 27 dniowe przez 3 miesiące, ten cykl jest pierwszy bez tabletek więc nie wiem jak to będzie wyglądało. Zmiana zniknęła niby ale ona może powstać przy owulacji i znowu pęcherzyk może nie pęknąć i wydłużyć cykl. A starać mieliśmy się w 2018 ale przełożone na drugą połowę 2019.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry