reklama

Starania 2018

Cześć, nie staramy się i dlugi czas nie bedziemy. Może koło 2020 r :errr: -jak to wyglada kosmicznie, jak odyseja - będziemy mogli. Jak wogole bedziemy mogli.
Wiem, dziwne, że tu jestem ale jakoś mi łatwiej to wszystko nieść.

reklama
@tola_tola ja tak samo stwierdziłam i jestem ciekawa jak długo wytrwam w tym postanowieniu ;)

@mamunia86 też się tego obawiam, że niestety następna ciążą przyjdzie mi się cieszyć później, bo odkładamy starania i tak jak Ty jakoś nie potrafię opuścić tego wątku. I masz rację, że to co piszę jest niezbyt mądre :)

@AniaS35 ale starania w tym cyklu już rozpoczęte? ;)

U nas słońce wygląda zza chmur, może się rozpogodzi :)

Dzień dobry :) u nas szaro, depresyjnie. To znowu jeden z tych gorszych dni niestety. Wczoraj moj wrocil z pracy wieczorem i poinformowal mnie, ze jego kuzynka jest w ciazy. 3 tyg temu bylismy u nich na weselu i juz ciaza... ciezko bylo mi przyjac ta i formacje, wstyd mi za ta zazdrosc, ale to chy a normalny odruch prawda?

@AniaS35 a wlasnie, ty w Tym cyklu sie starasz mam rozumiec? Ha moze jeszcze razem zatestujemy za miesiąc i zobaczymy dwie grubaśne krechy :D oby :)

@mamunia86 nawet nie mysl, zeby nas opuszczac! Forum pomaga, bardzo. Taka odskocznia od codziennosci :)
@adiika zazdroszcze pogody :) poslij troche do mnie tego slonca

@Dagaa11 to normalne ;) Mojego męża 2 kuzynki są w ciąży, niby mnie to nie rusza, bo to przecież fajnie, rodzina nam sie powiększa, ale zazdroszczę im trochę.
Już się słońcem nacieszylam.. zrobiło się szaro i raczej będzie padać :(

Ja sie tak zastanawiam... dlaczego tak jest, jesli i kobieta i mezczyzna sa w 100% zdrowi, staraja sie, celuja w owulacje a i tak nie wychodzi. To jest tak niesprawiedliwe ;)
Też często o tym myślałam tak samo jak o,niesprawiedliwosci polegajacej na tym ze.kobiety ktore nie chca dzieci i wyrzucają je po śmietnikach lub celowo usuwają szybko zachodzą w ciążę a takie ktore naprawde pragną dziecka maja z tym nie raz poważny problem hmmm zycie naprawdę czasem okazuje nam swoją niesprawiedliwość ja to w nie ktorych przypadkach zastanawiam się nie raz czy w.ogóle Bóg istnieje... :confused::confused2::-( :(

Dzięki dziewczyny, mile to bardzo co piszecie.

Nie wiem jak to z plodnoscia jest. Nam za kazdym razem udawało się od starzalu. Bratu też a siostra moja na pierwsze dziecko czekała z mężem po ślubie dlugie 6 lat. Leczenie, diagnostyka. Zdrowi oboje. Placzu co niemiara. Na nic nie liczyli już az tu nagke worek się rozwiazał. Dziś są rodzicami 3 dzieci.
Nie wiem od czego to zależy.

reklama
Hej wszystkim! Wczoraj będąc w kauflandzie znalazłam taką perełkę za, uwaga... 4,79,-
IMG_20171103_112220.jpg

Załączniki

• IMG_20171103_112220.jpg
    IMG_20171103_112220.jpg
    563 KB · Wyświetleń: 289

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry