reklama

Starania 2018

reklama
Wisienko, ja nie mówię absolutnie, że lekarz się mylił ale powiedzmy sobie szczerze, nie wielu jest ginekologow znajacych cykl kobiety poza tym co widzą na usg a tych umiacych doczytać wykresy płodności jest garstka. Tego nie uczą na uczelni. To jest ponadprogramowe i trzeba nieco wysiłku. Oni zwyczajnie w to "nie wierzą" i patrzą na kobiety obserwujace sie jak na dewotki na uslugach katolickiego kleru lub idiotki.
Osobiscie jestem tego przykladem kiedy poszłam do lekarza z historią cyklu z trzech lat i bardzo opóźniona owulacją z powodu tarczycy, planowaniem ciąży i obciążeniem wczesniejszym. Jak byk na wykresie były objawy domniemanej niedoczynności ale zbył mnie. Wyśmiał, po co się w to bawię. Poszukałam gin naprotech i nauczyciela npr'u. Inna gadka, od razu nos w wykresy, badania zlecone, ustawione wszystko ładnie. Od razu inaczej ciało funkcjonowało.

Tak LUF to jest zespół chorobowy chyba i właśnie do nietypowych cykli jest zaliczany. Faza futealna trwa minimum 10 dni. Wszystko co w II fazie jest krótsze jest zazwyczaj nietypowe nawet gdy jest prawidlowy cykl, ponieważ zaplodnione jajeczko może nie być w stanie się zagniezdzic.

Esta, dobra wiadomość! Będą może dwa bobasy.

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Dobre ranko dziołuszki ....
U mnie dzis słonecznie ale zimno az -4 °
Jak tam wieczór minął my z moim M wykupilismy sobie pakiet na premium w CDA i tak co wieczór oglądamy jakieś filmy może jakieś fajne byście mi poleciły??? preferuje horrory i komedie :-)
:D:p

Cześć :)
Ja dziś zajęcia do 13. Ja jak narazie czekam na objawy owu narazie 8dc więc jeszcze troche pewnie poczekam. Miłego dnia :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak.dlugie masz.cykle? No ja juz po owulacji 7 dzien takze dla mnie to ta dłuższa część cyklu ktora sie tak bardzo dluzy no ale jakos jeszcze ten tydzien mam nadzieje wytrzymam cierpliwie i nie zwariuje

A jak.dlugie masz.cykle? No ja juz po owulacji 7 dzien takze dla mnie to ta dłuższa część cyklu ktora sie tak bardzo dluzy no ale jakos jeszcze ten tydzien mam nadzieje wytrzymam cierpliwie i nie zwariuje
Ostatnio po braniu luteiny około 28/29 więc mam nadzieję że teraz też tak będzie ale jestem na clo więc wszystko może się zdarzyć :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry