reklama

Starania 2018

reklama
@AniaS35 To ja już Ci piszę listę tytułów, które oglądałam i polecam:
Obecność, Obecność 2, Silent Hill, Silent Hill: Apokalipsa, Rytuał, Słaby punkt, Ukojenie, Amityville, to takie które oglądałam niedawno. Później napiszę Ci resztę tytułów. :)

@Migdalove czyżbyś też byla taką kino-maniaczką jak ja heheh :p:D
Ja.uwielbiam takie kino domowe :);)
Dokładnie tak! Najlepiej się ogląda w zaciszu domowym. Ale planujemy z narzeczonym pójść w końcu do kina. [emoji23] No i jak pisałam już wcześniej, kiedyś sama nie lubiłam horrorów, bo mi się później wszystko śniło a były chłopak tylko z tego miał ubaw. Ale z narzeczonym to już inaczej, przekonał mnie do oglądania tego typu filmów i ciągle szukam nowości. Tak to lubię dramaty, romanse, dobre Sci-fi, thrillery. Samych takich typowych kryminałów to już nie bardzo, chyba że to coś z thrillerem. :D

Ale te moje kociaki dają popalić. :D Na zdjęciach słodkie ale w życiu to kawał diabłów. :D Mówię "nie gryź kabla", przestała i patrzy na mnie... Znowu gryzie. I tak w kółko. :D A to one:
1510739036-439c4ab1377e014c-aaaaaa.jpeg

U mnie 34dc, od dzisiaj cała tabletka Euthyroxu, jutro i pojutrze ostatni raz biorę duphaston. Może w końcu dostanę miesiączkę albo... [emoji23] nie no na pewno dostanę @. ;)

reklama
A ja odebrałam wyniki. Łudziłam się że po ciąży hormony się uregulują i nie będzie problemu z drugim maluszkiem. Ale już na wstępie jest problem z tarczycą.. tsh 4,10
Z takimi wynikami to mogę pomarzyć o maluszku ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry