wisienka94
Fanka BB :)
Też tak uważam. Chociaż chciałabym już teraz być w ciąży i nie przeszkadza mi że miałabym termin na sierpień, że mogłoby być gorąco itd.Każdy miesiąc jest dobry na dziecko hehe.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też tak uważam. Chociaż chciałabym już teraz być w ciąży i nie przeszkadza mi że miałabym termin na sierpień, że mogłoby być gorąco itd.Każdy miesiąc jest dobry na dziecko hehe.
No ja też chciałabym teraz. Syna urodziłam 20 lipca. A teraz termin miałabym na 31 lipca. Z tym że znów CC to tydzień wcześniej planowane robią niż termin to jakoś 24 lipca bym miała CC. A z synem miałam termin właśnie na 24 lipca a urodzil się 20. Także mielibyśmy idealnie różnice wieku 4 lata 4 dni. 20 i 24 lipca, gdzie mój tata ma imieniny 20 lipca a urodziny 23 lipca. Więc może nawet bym uprosiła swojego ginekologa o termin Cc na 23 lipca.Też tak uważam. Chociaż chciałabym już teraz być w ciąży i nie przeszkadza mi że miałabym termin na sierpień, że mogłoby być gorąco itd.
Dupahston zatrzymuje owulację i w połowie cyklu musisz przerwać brać ten lek jeśli chcesz mieć owu.O tym dokładnie wiem. Tylko nie wiem czy to wywołuje owulację, czy możliwe jest w takiej sytuacji zapłodnienie... W 26 dniu cyklu nadal nie było drugiej fazy cyklu, od 27 dc brałam duphaston, potem w 31dc miałam jakby objawy owulacji...
Dupka sie chyba bierze w drugiej fazie cyklu, po owu ze dwa dni. Przez 10 dni.Dupahston zatrzymuje owulację i w połowie cyklu musisz przerwać brać ten lek jeśli chcesz mieć owu.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O matko bardzo mi przykro. Oby inny lekarz jakoś ci pomógł. Tule mocno! [emoji813]Hej dziewczyny.chwilę się nie odzywalam ale musialam dojść do siebie ponieważ okazało się ze mam ubytek na bliznie po cc.jednym słowem mówiąc mam dziure w macicy [emoji24][emoji24]nie wiem za dużo bo ginekolog za bardzo mi nie opowiadala o tym.pokazala na usg jak to wyglada i tyle.wiadomo napewno ze z tego mam plamienie po okresie bo w tej dziurze gromadzi się krew i ona schodzi po jakimś czasie po miesiaczce.jest to niebezpieczne jak się zajdzie w ciaze jeśli wogole się w nia zajdzie bo może tak być ze wogole nie będę już w ciąży[emoji17][emoji17]jestem załamana...
Jeśli nawet się uda to będzie to ciaza wysokiego ryzyka.musze isc na konsultacje do innego lekarza jeszcze[emoji21]zobaczę co on powie czy czeka mnie operacja czy ubytek nie jest aż taki wielki.
Dziewczyny powiem wam ze nie dochodzi to jeszcze do mnie[emoji17]najgorsze jest to ze doktorka tak zlekcewazyla to i jakoś az tak nie widzi problemu a on jest i to duzy.wkurzylam się bo wie ze się staram a tak olala ten temat.idę do innego się skonsultować.boje sie ze nie spelnie juz swojego marzenia o dzieciatku[emoji24]sorki za tak się rozpisalam buzki
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki! [emoji813]Cześć dziewczyny. 10dc dziś wizyta . Mam nadzieję że będzie chociaż jeden pęcherzyk! Trzymajcie kciuki