reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny.chwilę się nie odzywalam ale musialam dojść do siebie ponieważ okazało się ze mam ubytek na bliznie po cc.jednym słowem mówiąc mam dziure w macicy [emoji24][emoji24]nie wiem za dużo bo ginekolog za bardzo mi nie opowiadala o tym.pokazala na usg jak to wyglada i tyle.wiadomo napewno ze z tego mam plamienie po okresie bo w tej dziurze gromadzi się krew i ona schodzi po jakimś czasie po miesiaczce.jest to niebezpieczne jak się zajdzie w ciaze jeśli wogole się w nia zajdzie bo może tak być ze wogole nie będę już w ciąży[emoji17][emoji17]jestem załamana...
Jeśli nawet się uda to będzie to ciaza wysokiego ryzyka.musze isc na konsultacje do innego lekarza jeszcze[emoji21]zobaczę co on powie czy czeka mnie operacja czy ubytek nie jest aż taki wielki.
Dziewczyny powiem wam ze nie dochodzi to jeszcze do mnie[emoji17]najgorsze jest to ze doktorka tak zlekcewazyla to i jakoś az tak nie widzi problemu a on jest i to duzy.wkurzylam się bo wie ze się staram a tak olala ten temat.idę do innego się skonsultować.boje sie ze nie spelnie juz swojego marzenia o dzieciatku[emoji24]sorki za tak się rozpisalam buzki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej tule. [emoji10] . Może inny ginekolog znajdzie jakieś rozwiązanie. Nie podoba mi się to, że niektorzy lekarze lekceważa naszą cheć starania o dzidzie!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@wisienka94 &&&& za wizyte
@judytka777 tak bardzo mi przykro kochana byc MOZe jeszcze nic straconego trzeba wierzyć ze trafi sie na.kogoś kto będzie w stanie ci pomóc ...
U mnie 23dc póki co żadnych zmian i zadnych podejrzanych objawów ... Dziś z mama bylam na okulistyce w szpitalu i akurat z bloku porodowego wiezli takiego malutkiego robaczka ..piękny widok jak ja Bym juz chciała takiego szkraba malutkiego ehhhh te marzenia dlaczego wszystkie sie nie spełniają ...

@wisienka94 &&&& za wizyte
@judytka777 tak bardzo mi przykro kochana byc MOZe jeszcze nic straconego trzeba wierzyć ze trafi sie na.kogoś kto będzie w stanie ci pomóc ...
U mnie 23dc póki co żadnych zmian i zadnych podejrzanych objawów ... Dziś z mama bylam na okulistyce w szpitalu i akurat z bloku porodowego wiezli takiego malutkiego robaczka ..piękny widok jak ja Bym juz chciała takiego szkraba malutkiego ehhhh te marzenia dlaczego wszystkie sie nie spełniają ...
U mnie dziś 16dc testy ovu balada druga kreska . Tak więc ovu się zbliża.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super trzymam kciukasy za owocny cykl kochajcie się ile wlezie i niech będą super nastepstwa tej miłości :D
@KatiNails jak u ciebie samopoczucie ?czujesz sie bardziej na.@@@ czy raczej.w.drugim kierunku ...
Sama nie wiem...
Mleczny śluz, szyjka wysoko, 4 dni do @. Oba cyce bolą, gdzie zawsze tylko jeden. A tu sutki czuje, a tu skurcze jak na @ tylko że bezbolesne no i u mnie normalnie zaczynają się w jeden dzień przed albo w dzień @. Czuję że sama sobie szukam objawów. Test negatywny bo dziś debil siknelam i już się drugiej kreski doszukalam tak się wpatruję że mi się w oczach mieni.
Wszystko się okaże... Jeszcze 4 dni. Ale nie pałam entuzjazmem.
1510919238-8130b568c3f021c8-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Super trzymam kciukasy za owocny cykl kochajcie się ile wlezie i niech będą super nastepstwa tej miłości :D
@KatiNails jak u ciebie samopoczucie ?czujesz sie bardziej na.@@@ czy raczej.w.drugim kierunku ...
Działamy działamy ale czy się uda zobaczymy. Wczoraj podczas stosunku strasznie bolały mnie jajniki, ogromny dyskomfort zero przyjemności.

Działamy działamy ale czy się uda zobaczymy. Wczoraj podczas stosunku strasznie bolały mnie jajniki, ogromny dyskomfort zero przyjemności.

Miałam to samo w tym cyklu. Zero przyjemności. Już mnie zaczyna wkurzać że seks zamiast dla przyjemności to tylko po to żeby w ciążę zajść...

Miałam to samo w tym cyklu. Zero przyjemności. Już mnie zaczyna wkurzać że seks zamiast dla przyjemności to tylko po to żeby w ciążę zajść...

Niestety ja przy pierwszej ciąży 5lat tak miałam więc wiem jak to jest zachowywać się jak króliki. Wczoraj mówię do M tylko dojdź i tyle i tak właśnie jest w każdym cyklu jak jest płodność.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry