Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak jest rozlany i taki sie stal od samego poczatku dlatego mysle ze.jakis feler ...poki co czekam na @@@ tylko ze brzuch juz przestal boleć w zamian za to zaczela bolec glowa hahaahJa widzę drugą kreskę ale jakby zalany powtórz jeszcze test :*
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Łe jak 3 dni przed okresem to jest duże prawdopodobieństwo ciąży!<a href=Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - b1e48ba6632f0.jpg>IMG_20171121_092128.jpg</a>
To po 5 minutach ja ten test dziewczyny robilam w 25 dc 3 dni przed @@@ :-) :-) :-) :-)
A kiedy ten test robilas? Dzisiaj? Ja widze tą kreseczke!!! Trzymam kciuki mocno mocnoooo!!!!Tak jest rozlany i taki sie stal od samego poczatku dlatego mysle ze.jakis feler ...poki co czekam na @@@ tylko ze brzuch juz przestal boleć w zamian za to zaczela bolec glowa hahaah![]()
No ja w to wierze. Koniecznie musisz powtórzyć testEjjj baby no przestancie bo faktycznie uwierze ze w ciąży jestem![]()