Dagaa11
Fanka BB :)
Gdyby nie ten wczorajszy negatywny test, to tez bym pewnie tak myslala, ale teraz mam juz baaardzo male nadzieje.Ojj coś czuje że @ do Ciebie nie przyjdzie!!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gdyby nie ten wczorajszy negatywny test, to tez bym pewnie tak myslala, ale teraz mam juz baaardzo male nadzieje.Ojj coś czuje że @ do Ciebie nie przyjdzie!!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagus ja myślę ze bardziej prwdopodobne jest to ze jutro bedziesz czekala na @@@ ktora nie przyjdzie jeszcze przez dlugi dlugi czas &&&&& kochanaCycki mnie bola dzisiaj, sutki zwłaszczazmeczona jestem i śpiąca, ale to bardziej przez zapieprz w pracy
brzuch nie boli, plamień nie ma. Z dzisiejszych objawow to tyle
bardzo orawdopodobne, że jutro obudze sie z potopem
![]()
Hahaha a czy któraś może już rodzi????Ładnie się tutaj wyprawia. Jednej pękają, inna testuje a kolejnej się @ spóźnia.
Powodzenia!

Mój syn jest z 20 lipca [emoji14] a mój tato ma wtedy imieniny [emoji14]@Dagaa11 20 lipiec ...
A jak twoje samopoczucie Dagus jakies objawy ? Opowiadaj nawet o tych urojonych i tak większość z.nich na.początku ciąży wlasnie.taka.jest. hahaha![]()
Chyba na to wychodzi.