reklama

Starania 2018

reklama
Cycki mnie bola dzisiaj, sutki zwłaszcza :D zmeczona jestem i śpiąca, ale to bardziej przez zapieprz w pracy :p brzuch nie boli, plamień nie ma. Z dzisiejszych objawow to tyle :D bardzo orawdopodobne, że jutro obudze sie z potopem :D
Dagus ja myślę ze bardziej prwdopodobne jest to ze jutro bedziesz czekala na @@@ ktora nie przyjdzie jeszcze przez dlugi dlugi czas &&&&& kochana ❤️BARDZO Bardzo!❤❤️bardzo mocno trzymam za Ciebie !

@encirclede Dzisiaj chciałam się umówić ale nieczynne mają bo koleżanka dzwoniła prywatnie do Błaszczyka. A poleciłam jej go własnie bo jak mówiłaś robi te badania prenatalne, ma dużo certyfikatów - no a ogólnie jest super lekarzem co już sama wiem. ;) W poniedziałek będę próbowała się dodzwonić i muszę zapytać o wyniki cytologii.

reklama
Hej dziewczynki ;)
Co tu się dzieje :) :)
@AniaS35 powtórz test,bo tak naprawdę z tego nic się konkretnego nie dowiedziałaś a ja trzymam mocno kciuki, żebyś zobaczyła piękne dwie kreseczki ;)
Za całą resztę również mocno trzymam kciuki:):)
@Inka91 będzie dobrze, poczekaj na wizytę u lekarza, nie myśl o najgorszym
U mnie dziś 19dc, 8 dni do @, bo u mnie cykl trwa 26-27 dni a czy przyjdzie czy nie to się okaże,nie nastawiam się ani na tak ani na nie, co ma być to będzie.
We wtorek mam wizytę u endokrynologa, ciekawe co powie na te moje wyniki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry