Dagaa11
Fanka BB :)
Gdyby nie ten wczorajszy negatywny test, to tez bym pewnie tak myslala, ale teraz mam juz baaardzo male nadzieje.Ojj coś czuje że @ do Ciebie nie przyjdzie!!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gdyby nie ten wczorajszy negatywny test, to tez bym pewnie tak myslala, ale teraz mam juz baaardzo male nadzieje.Ojj coś czuje że @ do Ciebie nie przyjdzie!!
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dagus ja myślę ze bardziej prwdopodobne jest to ze jutro bedziesz czekala na @@@ ktora nie przyjdzie jeszcze przez dlugi dlugi czas &&&&& kochanaCycki mnie bola dzisiaj, sutki zwłaszczazmeczona jestem i śpiąca, ale to bardziej przez zapieprz w pracy
brzuch nie boli, plamień nie ma. Z dzisiejszych objawow to tyle
bardzo orawdopodobne, że jutro obudze sie z potopem
![]()
Hahaha a czy któraś może już rodzi????Ładnie się tutaj wyprawia. Jednej pękają, inna testuje a kolejnej się @ spóźnia.
Powodzenia!

Mój syn jest z 20 lipca [emoji14] a mój tato ma wtedy imieniny [emoji14]@Dagaa11 20 lipiec ...
A jak twoje samopoczucie Dagus jakies objawy ? Opowiadaj nawet o tych urojonych i tak większość z.nich na.początku ciąży wlasnie.taka.jest. hahaha![]()
Chyba na to wychodzi.