Mamamia90
Fanka BB :)
No to jest nadzieja może Poprostu jeszcze za wcześnie u mnie na owu biel totalna.Ja dziś zrobiłam rano test owu i była jaśniutka kreska druga ... po tym zrobiłam test ciążowy i biel wizira... @ na 1,12 planowo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jest nadzieja może Poprostu jeszcze za wcześnie u mnie na owu biel totalna.Ja dziś zrobiłam rano test owu i była jaśniutka kreska druga ... po tym zrobiłam test ciążowy i biel wizira... @ na 1,12 planowo
No ja póki co to zauważyłam, że właśnie nie chodzę zmęczona, senna. Mniej puchną mi też palce u rąk. Co do paznokci to też miałam strasznie łamliwe, obcięłam ostatnio bardzo krótko i póki co nie widać, by się rozdwajały. Leki raczej nam tylko pomogą.@Migdalove jakiś bardzo dużych zmian nie widzę,na pewno poprawił się stan moich paznokci,bo przed kuracją były strasznie łamliwe i może trochę mniej senna jestem. Wczoraj byłam u endo. Sprawdziła moje wyniki (mam antyTG wysokie a antyTp w normie) i zrobiła usg i widać,że coś zaczyna się dziać z tarczycą,ale nie ma żadnych guzków i ma prawidłową budowę.Wygląda to na początkowe stadium hashimoto, ale może się rozwinąć za rok a może za kilka lat. Na razie zwiększyła mi dawkę leku,bo mówi, że za mało mi tsh spadło (teraz mam 3,66) a wie,że się staram o dziecko,więc chce żebym tsh miała poniżej 2.
@Inka91 bardzo mi przykro z powodu psiakaTo musiało być straszne przeżycie. Powodzenia jutro,będzie dobrze zobaczysz
bardzo bardzo współczujęJa dzisiaj jestem już wykończona psychicznie...
Uspilam psa, trzymałam go na rękach jak mu dawali zastrzyk. Dobrze, ze udało się ściągnąć weterynarza do domu.
Jutro mam kolposkopie, a w poniedziałek pobieranie wycinkow. Ale juz nawet nie mam siły się bać.
Oby ten przelom listopada i grudnia był owocny dla nas wszystkich![]()

Oo no to trzymamy kciuki &&&. A co to za dyskryminacja kobiet.. ehh nie rozumiem takich ludziHej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]