reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]
Powodzenia :)

reklama
Hej dziewczyny! Dzisiaj idę na 12 na rozmowę o pracę. Wątpię czy ją dostanę bo właściciel wątpi w możliwości kobiet jeśli chodzi o informatykę. No zobaczymy. Zaraz zrobię sobie kawkę, jakieś śniadanie. Zimno cholernie na dworze, tak mi się nie chce pod tym względem iść ale dla pracy się poświęce. [emoji23]
Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno! :*
Ja jeszcze w łóżku bo źle się czuje ale potem muszę na zakupy bo D zażyczył sobie wielkiego domowego hamburgera [emoji23]
1512029685-cfa5d4f75643facc-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powodzenia, a pan właściciel to poglądy ze średniowiecza ma...

Trzymam za Ciebie kciuki bardzo mocno! :*
Ja jeszcze w łóżku bo źle się czuje ale potem muszę na zakupy bo D zażyczył sobie wielkiego domowego hamburgera [emoji23]
1512029685-cfa5d4f75643facc-aaaaaa.jpeg

Ale mega [emoji7]
Daj przepisa [emoji16]

atdc9vvjktz16vlw.png

Dzięki za wszystkie dobre słowa, dzis juz mi lepiej :)
@Migdalove powodzenia na rozmowie ;)

Orientujecie sie, czy do narkozy trzeba byc calkowicie zdrowym? Czy jak mam przeziębienie to mi przesuna termin zabiegu?

Powodzenia, a pan właściciel to poglądy ze średniowiecza ma...

Ale mega [emoji7]
Daj przepisa [emoji16]

atdc9vvjktz16vlw.png
Tu akurat bułka kupna. A do środka
Kotlet wieprzowy : mięso mielone wieprzowe, jajko, bułka rozmoczona, przyprawy według uznania i smaze kotlety.
Ser prażony : plaster sera daje w rozklocone jajko z przyprawami i obtaczam w bułce tartej. Smaze na głębokim oleju.
Do bułki daje ser prażony, kotlet wołowy, można dać też jeszcze boczek smażony, fileta w panierce , sos czosnkowy (jogurt naturalny, majonez, dwa ząbki czosnku, zioła greckie), keczup, ogórek świeży bądź kiszony, pomidor, sałata, cebula czerwona, można też dodać kukurydzę, paprykę. Wszystko według własnych upodobań :)

Bułki ostatnio chciałam zrobić ale nie wyrosły jak powinny :/ i kupiłam gotowe. Jak będzie mieć Thermomix to wtedy wrócę do robienia domowych bułek :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry