Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To my tam w Łódzkim znaleźliśmy super ofertę, dom 85m2 z dużym podwórkiem, pownicą, szopką, kuchnią letnią, kurnikiem i garażem za 165tys, chcieliśmy kupić, wziąć kredyt, ale byliśmy na drugim miejscu i niestety nie wyszło a byliśmy ugadani, że w razie jak pierwsi nie kupią to my na początku będziemy wynajmować a jak ułożymy sobie wszystko z bankiem to kupimy... Niestety nie wyszło. Drugi dom mieliśmy na oku, znajomy mojego narzeczonego się budował i już kończył więc z tamtego domu się wyprowadza i może uda się, że my będziemy wynajmować, niestety facet który był właścicielem umarł i jego żona obiecała komuś innemu. Potem mieliśmy szukać dalej, teściowa zaczęła cyrk, że nie mogliśmy już wytrzymać, postanowiliśmy wrócić do mojego rodzinnego domu. Szef narzeczonego proponował pożyczkę nam, pomoc w znalezieniu mieszkania w Pajęcznie ale zanim byśmy znaleźli coś to byśmy dalej musieli mieszkać z teściową...
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
O święcie wiem, ale nie skojarzylam jakoś, że jest dyspensa xd Trudno, dam radęDziś jest dyspensajest święto Niepokalanego Poczęcia
Dwa lata gwarancji
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My byliśmy na zakupach, a teraz pomagam koleżance pisząc jej rozprawkę z Lalki.Dziewczyny co dzisiaj tak cicho? Co porabiacie? Jak wieczór mija?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj miaałam okropny dzien w pracy, dlatego leze juz w łóżku z ksiazka i sie relaksuje. Moj ma nocke, wiec nikt nie bedzie mi chrapałMy właśnie u siostry na winku i piwkuniezdrowe jedzonko chipsy i orzeszki ehh od czasu do czasu można. Uu lalka? Nie no ja zawsze z matmy byłam dobra a polski to na ostatnim miejcu hehe
Orzeszki to w sumie to tak pół na pół z tym zdrowym niezdrowymMy właśnie u siostry na winku i piwkuniezdrowe jedzonko chipsy i orzeszki ehh od czasu do czasu można. Uu lalka? Nie no ja zawsze z matmy byłam dobra a polski to na ostatnim miejcu hehe