reklama

Starania 2018

reklama
1512988593-771a29f2a04a597f-aaaaaa.jpeg

6dc a już taka kreseczka no szook!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja siostra z kolei jakoś 162 i wysokie buty zakłada, bo wolałaby być wyższa [emoji23] ja z kolei lubię swój wzrost :D

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie. Jak ja założe wysokie buty to wyglądam jak wieżowiec prawie :) na wszystkich patrze z góry. A na męża to już wgl bo jest odemnie niższy :)

No jestem w szoku. A Ty w kt dc miałaś teraz owu? No jeszcze sie okaże że jak pójde w piatek do lekarza to już bedę po owu haha to by były jaja

Ja mam normalnie 14/15 DC. Test owu wyszedł pozytywny 11 DC a owulację na 90% miałam w nocy z 11 na 12 DC bo mnie jak leżałam w łóżku aż na pół zgięło [emoji14] dlatego z kalendarzyka termin @ 20 grudnia a ze owulacja wcześniej to i termin @ przesunął się na 18 grudnia :)
Zobaczymy ale nie czuje się na ciążę
Bardziej na @ zaczynam. Cyce jak zawsze od owulacji do okresu bolesne. Nie wiem czemu bóle jak na @ zaczęły się już raz z jednej , raz z drugiej a raz całe podbrzusze. Także podejrzewam że@ też jeszcze wcześniej przyjdzie. W kwietniu raz się zdarzyło że miałam 21 DC cykl.

Ja mam normalnie 14/15 DC. Test owu wyszedł pozytywny 11 DC a owulację na 90% miałam w nocy z 11 na 12 DC bo mnie jak leżałam w łóżku aż na pół zgięło [emoji14] dlatego z kalendarzyka termin @ 20 grudnia a ze owulacja wcześniej to i termin @ przesunął się na 18 grudnia :)
Zobaczymy ale nie czuje się na ciążę
Bardziej na @ zaczynam. Cyce jak zawsze od owulacji do okresu bolesne. Nie wiem czemu bóle jak na @ zaczęły się już raz z jednej , raz z drugiej a raz całe podbrzusze. Także podejrzewam że@ też jeszcze wcześniej przyjdzie. W kwietniu raz się zdarzyło że miałam 21 DC cykl.

Oo no to naprawde krótki był. Mi się nie zdarzyło jeszcze żeby był krótszy niż 28dni heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry