reklama

Starania 2018

Otyłość to może nie ale pokazuje nadwagę, dlatego warto jednak patrzeć na swoje ciało, bo kto lepiej zna swoje ciało jak nie my sami? Chyba każdy z nas potrafi poczuć, widzieć czy jest szczupły czy jednak ma trochę kg za dużo. ;)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja przed ciążą ważyłam 42 kg :) miałam niedowagę. Także wiem i rozumiem :) ale nadal twierdzę że lekarz trochę przesadził ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj ja przed ciążą ważyłam 42 kg :) miałam niedowagę. Także wiem i rozumiem :) ale nadal twierdzę że lekarz trochę przesadził ;)

Lekarz nie powiedział mi 'jest pani otyła' czy 'ma pani otyłość brzuszną' ;) Powiedział, że tak jak to u mnie wygląda nazywa się to otyłością brzuszną aczkolwiek u mnie nie ma tragedii, warto jednak coś z tym zrobić.

KatiNails, a może tym razem faza lutealna się wydłuży do 38 tygodni;)
Wisienka94, u mnie dziś 5dc i już się nie mogę doczekać testowania. A jeszcze starań nie było;)
To tak jak ja :) robisz testy owulacyjne ? Ja dziś już zrobiłam i słaba kreseczka jest. Z tym że ja biore CLO więc owu może być w każdej chwili wolę nie przegapić a wizyte mam w piątek

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

W tych czasach dużo dziewczyn uważa że ma za dużo kg a świetnie wyglądaja [emoji14]

To już inna sprawa, problem z psychiką, oczywiście nie twierdzę, że ktoś jest od razu wariatem. Ale moja przyjaciółka jest jedną z takich dziewczyn, jest tak mega szczupła wręcz chuda, kości stoją a co jakiś czas nowa dieta a to jabłkowa czyli jedzenie tylko jabłek itp... Tutaj już potrzeba pomocy psychologa a nawet psychiatry, czasami wystarczy tylko ktoś bliski jednak jak ktoś jest naprawdę uparty to ciężko go przekonać do czegokolwiek.

To już inna sprawa, problem z psychiką, oczywiście nie twierdzę, że ktoś jest od razu wariatem. Ale moja przyjaciółka jest jedną z takich dziewczyn, jest tak mega szczupła wręcz chuda, kości stoją a co jakiś czas nowa dieta a to jabłkowa czyli jedzenie tylko jabłek itp... Tutaj już potrzeba pomocy psychologa a nawet psychiatry, czasami wystarczy tylko ktoś bliski jednak jak ktoś jest naprawdę uparty to ciężko go przekonać do czegokolwiek.

No to faktycznie ma problem :( fakt faktem zdrowa zbilansowana dieta jest ważna, ale takie ciężkie diety to już przesada. Moja przyjaciółka z kolei jeszcze chudsza niż przed ciążą. Wygląda prawie jak anorektyczka. Mięsa jeść nie będzie bo nie lubi, ryby to samo. Ok... Ale powinna to zastąpić czymś innym..

No tacy ludzie często właśnie nie dadzą sobie nic powiedzieć a opieka psychologa napewno by się jej przydała..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry