reklama

Starania 2018

Złapałam dzisiaj jakiegoś doła i odinstalowałam wszystkie aplikacje jakie miałam związane z odliczaniem ciąży... Czuję, że @ nadchodzi a jednak jakaś nadzieja jest.

reklama
@Migdalove To ta sukienka? Ona tylko tak podkreśla brzuch, a ogólnie fajna figura :)
@encirclede jeej jaka piękny brzuszek, ja miałam taki sam jak rodzilam :) Aż położne do mnie cały czas, że taki fajny.. :) Tęskno mi było do niego już po porodzie :) @KatiNails a nie mówiłam,że tak będzie, że te kreseczki w końcu się u kogoś pokażą :) Piękne :) Gratulacje, teraz dbaj o Was :) Czyli owu musiała być naprawdę wcześnie :)

To już 5 osoba z tego wątku :) Czekamy na kolejne :)

Udało się z tym mieszkaniem! :) Możemy już od dziś się tam wprowadzać, no ale powiedzieliśmy, że dopiero od stycznia wejdziemy :) Jeju jak się cieszę :) Gorzej z mężem ale myślę, że jak pomieszkamy sami przez jakiś czas, to zmieni zdanie :) Musimy teraz jakoś przekazać jego rodzicom tą wieść, ojj już widzę te miny i słyszę tę gadke.

@Migdalove To ta sukienka? Ona tylko tak podkreśla brzuch, a ogólnie fajna figura :)
@encirclede jeej jaka piękny brzuszek, ja miałam taki sam jak rodzilam :) Aż położne do mnie cały czas, że taki fajny.. :) Tęskno mi było do niego już po porodzie :) @KatiNails a nie mówiłam,że tak będzie, że te kreseczki w końcu się u kogoś pokażą :) Piękne :) Gratulacje, teraz dbaj o Was :) Czyli owu musiała być naprawdę wcześnie :)

To już 5 osoba z tego wątku :) Czekamy na kolejne :)

Udało się z tym mieszkaniem! :) Możemy już od dziś się tam wprowadzać, no ale powiedzieliśmy, że dopiero od stycznia wejdziemy :) Jeju jak się cieszę :) Gorzej z mężem ale myślę, że jak pomieszkamy sami przez jakiś czas, to zmieni zdanie :) Musimy teraz jakoś przekazać jego rodzicom tą wieść, ojj już widzę te miny i słyszę tę gadke.
Tak to ta sukienka, wszystko co obcisłe podkreśla mi brzuch niestety. :D

A przypomniało mi się, że jeszcze poruszany był temat o biustach ;) W ciąży urósł mi do 75 F, teraz karmiac mam 75 E i jednak jak ćwiczę, to bardzo mi przeszkadza. Przed ciążą miałam 75 C. To ja teraz waze 57-58kg i same moje piersi to z 2 kg ważą xd
@encirclede no to było dla mnie dziwne uczucie :) Ja to chyba z dobre 5 miesięcy smeciłam mężowi, że nie mam już brzuszka ciazowego, tak lubiłam ten stan :) Ale najgorsze uczucie to jednak taka galareta nie brzuch po porodzie hehe ;) Z koleżanką z pokoju się nawzajem pytalysmy czy ma takie same odczucia :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry