reklama

Starania 2018

Dzień dobry :) Ja też całe życie bez tabletek anty :)

Ból owulacyjny od dwóch cykli mnie omija, zobaczymy może w tym cyklu wróci :) A co do plamienia owulacyjnego, to je miałam jeden jedyny raz w cyklu, w którym zaszlam w ciążę ;)

Kinga dały Ci dziś dzieci pospac? Ja od dwóch dni mam katorge w nocy.. chyba idzie nam 8 ząb, bo zaliczamy z 10 pobudek.

reklama
Adiika mój młody od 2 miesięcy śpi mi całe nocki od 20 do 7,8 rano☺ ale przy zębach też było ciężko pobudki co godzinę. On ogólnie do 20 miesięcy budził się co 2 godziny, potem zmniejszył do 3 razy. I pewnego razu w końcu przespal całą noc☺

Więc pobudke mialas miedzy 7-8? Zazdroszczę :) U nas pobudka 8:20 ale co z tego jak nocka do D. :)

Wasze dzieci już jadły wszystko to co Wy jak skończyły roczek? Ja mojemu już daję, ale np. boje się jeszcze dac cytrusy, truskawki, maliny, arbuza, porzeczki.

Więc pobudke mialas miedzy 7-8? Zazdroszczę :) U nas pobudka 8:20 ale co z tego jak nocka do D. :)

Wasze dzieci już jadły wszystko to co Wy jak skończyły roczek? Ja mojemu już daję, ale np. boje się jeszcze dac cytrusy, truskawki, maliny, arbuza, porzeczki.
Dokładnie o 7.30 był na nogach☺ mój długo miał dietę eliminacyjna, na początku wszystko go uczulalo nawet dynia, indyk ciągle jadł tylko marchewkę, ziemniaka i kurczaka i w zeszłym roku w wakacje też jeszcze mało jadł z owoców to nic oprócz jabłka a na początku to mu nawet jabłko szkodzilo. Teraz za to może jeść wszystko i nic mu nie wychodzi truskawki, arbuzy, maliny nie ma rzeczy, której nie zje

Adiika moja 14.02 skonczyla roczek ale tak od 10 miesiaca je w zasadzie to co my.Oczywiscie bez mleczka i kaszki nie da rady je dalej rano i na dobranoc ale obiady itp wcina normalnie to co ugotuje.U nas plus taki ze dziewczyny to istne glodomory i nie ma takiej rzeczy ktorej nie lubia.

Z Marianna było inaczej bo jej raczej nic nie szkodzilo oprócz jajka i przetworow mlecznych ale za owocami nie była też na rok tylko jablko jadła, koło 2 lat jadla już wszystkie owoce, jogurty tylko uczulenie na bialko jaja zostało bo żółtko może i lubi

Ja swojemu daje kaszke zawsze rano + bułka z masłem wędlina lub serem. Czasem daje mu trochę jogurtu takiego normalnego. Jajko też lubi. Zupy, ziemniaki i miecho też wcina. Parówki daję własnej roboty. Owoce uwielbia z tubki, a jak nie mam to jabłko, gruszkę. Banana nie mógł wcześniej, bo go uczulal i tak czekam ten miesiąc do roczku i dam mu znowu spróbować. Może na początek dac mu sok świeżo wyciskany z pomaranczy?

Kinga a jak się u Was objawiła alergia na białko jaja?

Aschlee to super :) Gładko u Ciebie poszło rozszerzanie diety :) I jaka piękna data urodzin córeczki :)

Ja swojemu daje kaszke zawsze rano + bułka z masłem wędlina lub serem. Czasem daje mu trochę jogurtu takiego normalnego. Jajko też lubi. Zupy, ziemniaki i miecho też wcina. Parówki daję własnej roboty. Owoce uwielbia z tubki, a jak nie mam to jabłko, gruszkę. Banana nie mógł wcześniej, bo go uczulal i tak czekam ten miesiąc do roczku i dam mu znowu spróbować. Może na początek dac mu sok świeżo wyciskany z pomaranczy?

Kinga a jak się u Was objawiła alergia na białko jaja?

Aschlee to super :) Gładko u Ciebie poszło rozszerzanie diety :) I jaka piękna data urodzin córeczki :)
Na początku wymiotami, co dostała bialko w zupie takie nie do wyczucia to wymiotowala. W tej chwili jak zje bialko to ja dusi

Adiika termin mialam na 6.02 ale mlodej sie nie spieszylo [emoji1]
Tak to prawda z dieta u obu poszlo bardzo gladko i ladnie jadly nie wybrzydzajac i nie bylo uczulen itp

Jak czytam u siebie na watku ze wysypki,bole brzuszka,biegunki to ciesze sie ze nas to minelo ale bardzo wspolczuje dziewczynom takich problemow bo to musi byc na prawde ciezkie i dla mam i dzieciaczkow :(

A ja zalapalam dola [emoji24][emoji24][emoji24] wrocila znow synechia.Juz nie mam do tego sil.Smaruje mascia estrogenows jest ok ale jak przestane to za chwile problem powraca :( najgorsze jest to ze jak problem wraca to pojawiaja sie tez problem z siusianiem [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Moj synek ma 14 mc. Je to co ja i zjada na szczescie bardzo chetnie. Truskawki nasze tez juz mu dawalam i bez uczulen za to bylo po pomidorach i jest do tej pory... Sprobuje znowu za jakis czas i zobacze reakcje. A arbuz generalnie jest bezpieczny tak samo jak melon.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry