Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A te nieregularne cykle czym są u Ciebie spowodowane?Ciężko o sobie. W maju 2014 urodziłam synka. Mam prawie 25 lat.. 3 cykl starań za mną i od 30.12 @ [emoji58]
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Niewiadomo czym.. chyba po prostu taka moja uroda . Dopisz dopisz, Karolina ŁebaA te nieregularne cykle czym są u Ciebie spowodowane?
Dopisać Cię do listy? Wiek mam, datę następnej @ wpiszemy jak już będziesz wiedzieć, jeszcze jeśli masz ochotę to imię i miasto.![]()
60 dniowe cykle nie są naturalne. Musiałabyś to koniecznie zdiagnozować. Jeden lekarz mi właśnie powiedział, że tak mam i cóż nic na to nie poradzi. Okazało się, że cykle są bezowulacyjne, nie mam drugiej fazy cyklu i stąd takie bardzo długie cykle. U mnie problem jest z tarczycą. U Ciebie może być i to albo jeszcze coś innego. Grunt to dobry lekarz.Niewiadomo czym.. chyba po prostu taka moja uroda . Dopisz dopisz, Karolina Łeba)
Tarczyce mam w porządku, przed pierwszą ciążą miałam dokładnie tak samo.. byłam chyba u wszystkich możliwych lekarzy w zasięgu mojego dojazdu.. Cykle sprawdzone.. normalna owulacja tylko później niż u "normalnych" kobiet [emoji52]60 dniowe cykle nie są naturalne. Musiałabyś to koniecznie zdiagnozować. Jeden lekarz mi właśnie powiedział, że tak mam i cóż nic na to nie poradzi. Okazało się, że cykle są bezowulacyjne, nie mam drugiej fazy cyklu i stąd takie bardzo długie cykle. U mnie problem jest z tarczycą. U Ciebie może być i to albo jeszcze coś innego. Grunt to dobry lekarz.![]()
U mnie z pozoru z tarczycą w porządku a jednak jest słaba.Tarczyce mam w porządku, przed pierwszą ciążą miałam dokładnie tak samo.. byłam chyba u wszystkich możliwych lekarzy w zasięgu mojego dojazdu.. Cykle sprawdzone.. normalna owulacja tylko później niż u "normalnych" kobiet [emoji52]
Właśnie o to chodzi, że wszystko ze mną w porządku, tylko te cykle [emoji53]U mnie z pozoru z tarczycą w porządku a jednak jest słaba.Coś jak niedoczynność tarczycy tylko w lekkim stadium aczkolwiek mój organizm źle na to reaguje. A miałaś monitoring cykli? Pęcherzyki pękają? Bo jak ja miałam już jakąkolwiek owulację, to pęcherzyki nie pękały i to było widać na usg, przypominało właśnie PCOS.
Nie wiem. Zdaniem mojego lekarza przy takich cyklach trzeba jak najszybciej się diagnozować i bardzo obszernie. Bo to może być coś co nie tak od razu widać. Dostałam wręcz zjeby za to, że tak późno przyszlam do niego z tym, ale ja właśnie łaziłam od lekarza do lekarza bo każdy twierdził, że jest ok albo, że mam PCOS. No nic, nie zdiagnozuję Cię bo lekarzem niestety nie jestem, jedynie mogę doradzić.Właśnie o to chodzi, że wszystko ze mną w porządku, tylko te cykle [emoji53]
Kompletnie nic się nie wyświetla.. mogłabyś wysłać mi go jeszcze raz?Nie wiem. Zdaniem mojego lekarza przy takich cyklach trzeba jak najszybciej się diagnozować i bardzo obszernie. Bo to może być coś co nie tak od razu widać. Dostałam wręcz zjeby za to, że tak późno przyszlam do niego z tym, ale ja właśnie łaziłam od lekarza do lekarza bo każdy twierdził, że jest ok albo, że mam PCOS. No nic, nie zdiagnozuję Cię bo lekarzem niestety nie jestem, jedynie mogę doradzić.Pisałaś mi, że nie możesz wejść w link, coś się konkretnego dzieje, wyświetla?