reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2018

Daga co u Ciebie tak w ogóle :-)?

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Chwilowo jeszcze jestem na urlopie, wiec odpoczywam :) na wizycie wszystko ok, kolejna pod koniec wrzesnia :) cycki bola, jem non stop haha. Nie no, tak na powaznie to czuje sie srednio- co chwile mnie mdli :/

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Mecenasowa27 możesz serduszkować się codziennie, możesz określić dni płodne, oboje możecie być zdrowi i płodni a w ciążę możesz zajść za rok. Musi nastąpić szereg pozytywnych okoliczności, żeby się udało a my nie mamy na nie wpływu. Nie od Ciebie zależy jaki będzie stan jajeczka w danym cyklu, który plemnik będzie najszybszy, czy komórki dobrze się podzielą i zagnieżdżą. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma. @ Dostałaś prawidłowo, cykl pewnie był owulacyjny. Kochajcie się, czekaj, cieszcie się sobą. Jeśli do przyszłych wakacji się nie uda, zacznij myśleć o lekarzu.
Na razie wystarczy kontrolne usg, cytologia i kwas foliowy.

Chwilowo jeszcze jestem na urlopie, wiec odpoczywam :) na wizycie wszystko ok, kolejna pod koniec wrzesnia :) cycki bola, jem non stop haha. Nie no, tak na powaznie to czuje sie srednio- co chwile mnie mdli :/

To po urlopie może lepiej od razu na l4 tym bardziej że jesteś w grupie zwiększonego ryzyka zachorowań na przeziębienie i grypę :-)

@Mecenasowa27 możesz serduszkować się codziennie, możesz określić dni płodne, oboje możecie być zdrowi i płodni a w ciążę możesz zajść za rok. Musi nastąpić szereg pozytywnych okoliczności, żeby się udało a my nie mamy na nie wpływu. Nie od Ciebie zależy jaki będzie stan jajeczka w danym cyklu, który plemnik będzie najszybszy, czy komórki dobrze się podzielą i zagnieżdżą. Nie doszukuj się problemów tam gdzie ich nie ma. @ Dostałaś prawidłowo, cykl pewnie był owulacyjny. Kochajcie się, czekaj, cieszcie się sobą. Jeśli do przyszłych wakacji się nie uda, zacznij myśleć o lekarzu.
Na razie wystarczy kontrolne usg, cytologia i kwas foliowy.
Dzięki za słowa otuchy, może faktycznie nie powinnam o tym wszystkim myśleć i się nakręcac tylko spać czas ale łatwo jest mówić trochę trudnej zrobić :-)

Wracam na dosłownie 9 dni i ide na l4 :)

Mi też już się marzy dłuższe wolne od pracy bo mam jej dość ale teraz tylko tak mówię narzekam a faktycznie jakbym była w ciąży to bym chodziła do pracy bo bym zwariowała całe dnie sama w domu :-) no chyba że lekarz by zabronił to co innego

Hej kochane :) Miałam chwilowe problemy z netem,dlatego nic nie pisałam. No więc robiłam teściora,1 krecha,ale minęło jednak kilka dni i @ nadal nie ma...:no: Tak sobie myślę...może za wcześnie zatestowałam? Z drugiej strony ja mam nieregularne cykle i już sama nic nie wiem.:baffled:

Hej kochane :) Miałam chwilowe problemy z netem,dlatego nic nie pisałam. No więc robiłam teściora,1 krecha,ale minęło jednak kilka dni i @ nadal nie ma...:no: Tak sobie myślę...może za wcześnie zatestowałam? Z drugiej strony ja mam nieregularne cykle i już sama nic nie wiem.:baffled:
Ktory dzien cyklu?

Hej dziewczyny! Powoli łapie mnie mega depresja... Nie mogę znaleźć dobrego lekarza na NFZ w moim rejonie, niedługo zaczynam ostatnie opakowanie tabletek zaleconych przez mojego lekarza poprzedniego, dalej miałam mieć zabiegi... Czy ja w ogóle znajdę tak dobrego lekarza jak tam w Łódzkim. :( :(

reklama
Migdalove, zawsze jakiś dobry lekarz się znajdzie. Z polecenia najlepiej. W internecie laski polecają lekarza, bo był taki miłyyyyy i pocieszył [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry