reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny, chwile mnie nie było a tu tyle się dzieje :szok: ja robiłam znowu krew, mam niedokrwistość i dostałam Tardyferon-Fol ale beta nadal 0,1 więc historia z zaśniadem chyba za mną :D Niestety nie dostałam jeszcze zielonego światełka na starania.. Podobno dopiero ten czwarty cykl po zabiegu był normalny... @kari21 mogłabyś mi na priv napisać co to z lekarz ? Chciałabym się skonsultować z jakimś lekarzem w Krakowie.. Chociaż nie wiem czy młody będzie wiedział coś o zaśniadach i ciąży po tej chorobie...

reklama
Kari kochana jak sie postarsz to 2 miesiace i dasz rade przytyc, wierze w Ciebie, wcinaj ile sie da i dzialaj z mezem a nie czekaj do 2018 ;) ja moge Ci moje 2-4 kg oddac :) Pozdrawiam

:) kochane jakbym mogla to i 10 bym zabrala :) kazda niech sie zrzuci po 2 i wszyscy szczesliwi.
Monia obys miala racje, moze by mi sie prezent pod choinkowy trafil :) chyba bym sie osikala ze szczescia :)
Lassha on sie nazywa Krzysztof Serafin. Ja do niego chodzilam w Nowym Saczu ale on tam przykezdzal tylko raz w tyg a reszte dni raczej w krakowie i Tarnowie bodajze.
Migdalove w krakowoe jest tez swietny ginekolog endokrynolog, tylko on juz jest mega nie sympatyczny ale co jak co, wie czlowiek co robi. Znam przypasek kiedy dziewczyna 2 lata walczyla i nikt nie wiedzial jak ja podciagnac hormonalnie, ma policystyczne jajniki ale wszystkie leki zawodzily bo proponowali zazwyczaj antykoncepcyjne na wyciszenie pracy jajnikow i zeby po odstawieniu probowac. A on ja zamknal w szpitaku na 3 dni i zrobil takie badania o jakich pierwsze slyszala,pod roznymi obciazeniami. Potem odvzytal wyniki, dal leki i kolejnego okresu juz dziewczyna nie dostala bo byla w ciazy :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

:) kochane jakbym mogla to i 10 bym zabrala :) kazda niech sie zrzuci po 2 i wszyscy szczesliwi.
Monia obys miala racje, moze by mi sie prezent pod choinkowy trafil :) chyba bym sie osikala ze szczescia :)
Lassha on sie nazywa Krzysztof Serafin. Ja do niego chodzilam w Nowym Saczu ale on tam przykezdzal tylko raz w tyg a reszte dni raczej w krakowie i Tarnowie bodajze.
Migdalove w krakowoe jest tez swietny ginekolog endokrynolog, tylko on juz jest mega nie sympatyczny ale co jak co, wie czlowiek co robi. Znam przypasek kiedy dziewczyna 2 lata walczyla i nikt nie wiedzial jak ja podciagnac hormonalnie, ma policystyczne jajniki ale wszystkie leki zawodzily bo proponowali zazwyczaj antykoncepcyjne na wyciszenie pracy jajnikow i zeby po odstawieniu probowac. A on ja zamknal w szpitaku na 3 dni i zrobil takie badania o jakich pierwsze slyszala,pod roznymi obciazeniami. Potem odvzytal wyniki, dal leki i kolejnego okresu juz dziewczyna nie dostala bo byla w ciazy :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem z Pomorskiego, już mi bliżej do mojego poprzedniego super lekarza, który przyjmuje w Łodzi ;) ale dziękuję za radę :)

Stokrotka, super ! [emoji4]

To chyba nic innego jak przyjemne staranka, nie ?? [emoji16]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wlasnie wrocilam od dentysty, bylam juz 2 tygodnie temu z lekkim bolem ale,ze bylam wtedy w ciazy to nie zgodzilam sie na rentgena na oko nic zlego nie widzial, dzis poszlam jeszcze raz i mowie,ze niestety poronilam ale teraz moga mi przeswietlic poki nastepny raz nie jestem w ciazy ;) no i jest duza infekcja, kanalowego jeszcze raz robic nie beda bo to pewnie i tak nic nie da a kupe kasy wydam, wiec dali mi antybiotyk i za tydzien do wyrwania :(
Myslicie,ze antybiotyk na etapie dni plodnych i ewentualnego zaplodnienia jest szkodliwy, chyba jeszcze nie prawda? zreszta i tak nie mam chyba wyjscia :(

Do góry