Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Asiula a nie przecieknie? I jak dobrac rozmiar?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli jest dobrze dobrany to nie powinien przeciekać. On się tak jakby "zasysa". Rozmiar m.in. w zależności od tego czy rodziłaś czy nie, fajnie jest opisane jak dobrać na tej stronie co podałam wcześniej. A zakładanie nie jest takie trudne.Asiula a nie przecieknie? I jak dobrac rozmiar?
Dopóki się nie przebada, nie będziecie wiedzieć kto powinien się leczyć. Musi to zrozumieć, że jeśli chce dziecka tak jak ty to nie ma innego wyjścia i każdy ( większość)lekarzy zaczyna od sprawdzenia mężczyzny. Mój bez problemu zbadał nasienie 10 lat temu i bez problemu miesiąc temu. Niech poczyta jak to badanie przebiega i może zachęci go to ze pójdziesz z nim i mu pomożeszJa byłam we wtorek u nowego lekarza, ginekologa - endokrynologa.
Zlecił mi badanie hormonów tarczycy, usg tarczycy i prolaktynę. Powiedziala tez ze jest malo sluzu jak na 1. faze cyklu.
Mąż też powinien się zbadać ale nie chce
Uważa, że to na pewno jego wina.
A nie mogę Mu przetłumaczyć, że mnie też blokuje bo do kogo bym nie poszła to zleci Mu badania![]()