No ja...
Noooo własnie
Nie ma załamek :* bo pisałaś że na pewno nie ma szans. A działacie jeszcze w ogóle? Bo z tego co piszesz to owu mogło jeszcze nie być.
Mierzysz temp? Jakieś testy owu robisz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja...
Ile dni po owu?Dziś rano
Robię testy owu. I właśnie po świętach wyszły mi przez dwa dni jakby pozytywne.Noooo własnie![]()
Nie ma załamek :* bo pisałaś że na pewno nie ma szans. A działacie jeszcze w ogóle? Bo z tego co piszesz to owu mogło jeszcze nie być.
Mierzysz temp? Jakieś testy owu robisz?
Robię testy owu. I właśnie po świętach wyszły mi przez dwa dni jakby pozytywne.
No robiłam też dziś Ale negatyw. Przed poronieniem miałam nieregularne. Kupiłam sobie ovarin (suplement) i zobaczę terazHmmm a potem już nie robiłaś? Może jednak to nie była owulacja i jest teraz dopiero? masz jeszcze testy? Może spróbuj jeszcze przetestować.
Dlatego ja jednak wolę mierzyć temp niż testy owu, mi np. wyszły w jedenym cyklu w 19dc i w 29d pozytywne i to mocno pozytywne. Potem już ich nie kupowałam bo stwierdziłam że mieszają w głowie tylko.
A jak długie masz cykle? W miarę regularnie?
Uwielbiam CieJasne. Na żywca i śmierdziela hahaha nawet niech butow nie ściąga [emoji23][emoji23][emoji23]
No robiłam też dziś Ale negatyw. Przed poronieniem miałam nieregularne. Kupiłam sobie ovarin (suplement) i zobaczę teraz
Ja mojego uspałam [emoji23]Dziewczyny myslalam, ze nigdy tego nie powiem , ale mam dosc SEKSUjak widze starego z wiszacymi jajami i sterczaca pala mam dosckurcze Wy wszystkie takie mlode, a ja co? Juz ostatnie baterie w zegarzechyba depresja mnie wziela
Wiem wiem ale już swiruje zwłaszcza że pierwsze straciłamHmm no to ciekawe jak teraz to będzie. Trzymam kciuki :* i nie testuj teraz za wcześnie daj sobie parę dni.