kobietka301
Fanka BB :)
Jak sie nie ogoli to moze zolnierze na loniakach sie zaczajaCo tam nie gol sie niech Cię bierze pod włos[emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak sie nie ogoli to moze zolnierze na loniakach sie zaczajaCo tam nie gol sie niech Cię bierze pod włos[emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]
Ja bylam w ciazy 4 razy, 2 dzieci i nigdy mi nie wyszedl test ciazowy nawet jak robilam 2 tyg po okresie, nie wiem czy to nie wina niskiego progesteronu, te co stracily to wiedza, ze strach zostaje ja se w majtach grzebalalam jak stalam na swiatlach i gosc w aucie obok zaczal jezykiem krecic i krecic jezykiem jak na loda , bo myslaL ze sieWiem wiem ale już swiruje zwłaszcza że pierwsze straciłam
Ej ej nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś na pewno piękna i mądra kobieta. Spójrz w lustro i powiedz do siebie "jestem piękną". Kobieta ma tyle lat na ile się czuję! Zadanie domowe na jutrzejszy wieczór : zrób sobie małe.domowe spa. Gorąca kąpiel z solą do kąpieli, olejek do ciała, maseczka na twarz i ogórek na oczy!!! Odpocznij i odprez się kochana. Potrzebujesz tegoDziewczyny myslalam, ze nigdy tego nie powiem , ale mam dosc SEKSUjak widze starego z wiszacymi jajami i sterczaca pala mam dosckurcze Wy wszystkie takie mlode, a ja co? Juz ostatnie baterie w zegarzechyba depresja mnie wziela
Dobranoc kolorowych snówDziewczynki Dobranoc. Życzę jutrzejszym testującym dwóch kreseczekZobacz załącznik 931037
Ja bylam w ciazy 4 razy, 2 dzieci i nigdy mi nie wyszedl test ciazowy nawet jak robilam 2 tyg po okresie, nie wiem czy to nie wina niskiego progesteronu, te co stracily to wiedza, ze strach zostaje ja se w majtach grzebalalam jak stalam na swiatlach i gosc w aucie obok zaczal jezykiem krecic i krecic jezykiem jak na loda , bo myslaL ze sie
Onanizuje
Najlepsze jest to że po naszym weselu dwie pary zaciążyły [emoji23][emoji23]Dobrze, że żaden znajomy tego nie widział [emoji14]
Nie no jasne ja rozumiem, że po stracie człowiek myśli zupelnie inaczej.
Pierwsza potwierdzona usg. Wywolana zastrzykiem pregryl. Wiec byla na 100%. A teraz mnie lewy boli jakby wlasnie jojo pękło.Albo jeszcze pierwszadziałaj
Na drugi cykl [emoji23][emoji23][emoji23] jak kretynka sie czulam rozciagajac sluz w palcach sprawdzając z netem czy to właśnie to to.U mnie będzie 9-10 dni od niby owu A śluz mam chyba cały czas Ale ja to pierwszy raz tak wnikliwie obserwuje [emoji23]
Robiłam to samo!!!Na drugi cykl [emoji23][emoji23][emoji23] jak kretynka sie czulam rozciagajac sluz w palcach sprawdzając z netem czy to właśnie to to.